• SENIOREN SLUITEN EERSTE SEIZOENSHELFT AF MET PUBQUIZ EN STAMPPOTTENTOERNOOI!

 • Menig seniorenteam heeft vorige week zaterdag de laatste wedstrijd gehad van de eerste seizoenshelft. Om de winterstop in te luiden vond afgelopen donderdag het klassieke CJVV Stamppottentoernooi plaats, en afgelopen zaterdag was ook de 1e editie van de CJVV Pubquiz.

  CJVV Pubquiz:

  17 TEAMS GAAN STRIJD AAN BIJ 1E CJVV PUBQUIZ

  Op zaterdag 9 december vond in het Jan Hietkamp Paviljoen de eerste CJVV Pubquiz plaats. De 17 deelnemende teams testten in tien rondes hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen… 

  Volle kantine
  Nadat iedereen zijn plaats had ingenomen in een goed gevulde kantine, barstte de strijd om de eerste plaats onder leiding van quizmaster Michiel Beumer los. Wekenlang Wikipedia bestuderen zou eindelijk zijn vruchten afwerpen. Want wat is eigenlijk de meest voorkomende vogel ter wereld? En hoe zit het met de kennis van Nederlandstalige muziek?

  Nadat een spannende ontknoping deed team ‘Winnen of staken’ zijn naam eer aan en trok uiteindelijk aan het langste eind. Zij gingen er vandoor met een etentje dat beschikbaar is gesteld door restaurant Dikke Dirck. Al met al kijken we terug op een succesvolle 1e editie van de Pubquiz! 

  Namens alle deelnemers; dank voor de organisatie en hopelijk tot volgend jaar!

  Foto's: https://drive.google.com/drive/folders/1-wAG_KIia6N3lCD8tTUWxy5Wm2HH61l4?usp=sharing 

  CJVV Stamppottentoernooi: 

  Al jaren wordt het stamppottentoernooi op CJVV georganiseerd op de laatste donderdag voor de winterstop. Afgelopen jaren was er wat minder animo, maar dit jaar was het weer volle bak! Van te voren opgeven hoefde niet; je kon gewoon naar binnen lopen; je inschrijven en later werd je ingedeeld. 
  De indeling werd dit jaar gedaan met lootjes trekken, nummer 1 t/m 8 en in dat team zat je. Soms heb je pech, soms heb je geluk. Hierdoor waren de teams wellicht niet zo super eerlijk verdeeld qua voetbaltalenten; maar dit is dan ook de charme van zo'n toernooi. 
  Met 8 teams van 7 a 8 man of vrouw was het een daverend succes. 
  Evert en Roely hadden weer heerlijke stamppotten geregeld waardoor er tussen de wedstrijden door gegeten kon worden. 
  Kortom; het was weer een geslaagde editie; op naar volgend jaar!