• ORANJE ZOMER SLOTDAG ONDANKS SLECHT WEER GEZELLIGE DAG!

 • De slotdag op CJVV gister met het thema ORANJE ZOMER was niet zo zomerachtig door alle regen en vooral harde wind, maar desondanks wel hartstikke geslaagd. 

  De dag werd letterlijk afgetrapt door freestyler Jasmijn Janssen die met haar skills een zieke truckendoos opentrok en de jonge meiden verblufde met haar mogelijkheden met de bal. Het meidenmixtoernooi waarbij de onderbouw teams gemengd wedstrijdjes tegen elkaar speelde en de bovenbouwmeiden ook gemengd in teams zaten was ontzettend geslaagd. De dames van 1 en 2 hielpen tijdens het toernooi. Het is een ontzettende stimulans voor de onderlinge verbondenheid tussen de meiden van de verschillende teams. 

  Hetzelfde geld voor de bovenbouw jongens die in de middag aan de slag mochten tijdens het Landen mixtoernooi. Hier waren wat minder deelnemers; maar onder de bezielde begeleiding van Michiel en Marnix was het een geslaagd toernooi. 

  De jongste deelnemers mochten hun energie kwijt tijdens het vermeerkamp. Met allerlei spelletjes werden zij vermaakt op het hoofdveld onder leiding van Bas, Paul en de jongens van 023 en het eerste. 

  Vervolgens was daar de prijsuitreiking met Scheidsrechter van het Jaar (Wybke van der Wulp), Vrijwilliger van het Jaar (Michiel Beumer), Speelster van het Jaar (Roos), Speler van het Jaar (Nino), Speelster van het Jaar junioren meiden (Frederieke), Speler van het Jaar junioren jongens (Ismael). Ook werden alle kampioenen gehuldigd. 

  Alle foto's die gemaakt zijn, zijn hier te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/1IKLJyMQ1IfEKMw-woK0SfbXN54_Zwij0

  Bedankt AC, nu op naar de zomerstop!