• NIEUWS STAF CJVV 1 KOMEND SEIZOEN

 • Volgend seizoen zal de staf worden aangevuld met Sjirk Bajema en Wesley van Beekhoven.

 • Sjirk Bajema zal komend seizoen wedstrijden van tegenstanders van het 1e elftal analyseren, om vervolgens als wedstrijdanalist Sijtze te informeren en adviseren over tegenstanders. Sjirk is zelf ruim 30 jaar trainer geweest bij diverse clubs in Amersfoort en de regio.

   Na zijn actieve periode als trainer is hij bij het voetbal betrokken gebleven als wedstrijdanalist bij onder andere SO Soest, AFC Quick 1890, SDC Putten en de afgelopen zes seizoenen bij vv Woudenberg.

 • Wesley van Beekhoven zal komend seizoen onze drie jonge en talentvolle keepers van de A-selectie gaan trainen.

  Wesley heeft de nodige ervaring als keeperstrainer opgedaan bij AFC Quik 1890, ASC Nieuwland en Cobu boys. Daarnaast zal hij in september gaan starten met de opleiding keepercoach 2.

  Bij CJVV is Wesley de opvolger van Ronald Evers, die zoals bekend vertrekt naar Sportlust ‘46. Voor de functie van assistent trainer-coach zijn we nog op zoek naar de juiste kandidaat.

 • Teammangement

  Het teammanagement zal ook volgend seizoen weer in de goede handen zijn van Bart, Arjan en Koen.

  De verzorging is ook ongewijzigd gebleven en wordt volgend seizoen weer tot ieders tevredenheid verzorgd door fysiotherapie ‘De Bergstraat’ (waar ook spelers van andere teams elke maandag van 18.00 – 20.00 kunnen inlopen).

  We willen op deze wijze Piet Struijk bedanken die er met zijn wedstrijdanalyses voor heeft gezorgd, dat we de afgelopen seizoenen hebben kunnen inspelen op de speelwijze van tegenstanders!