• NIEUWE HOOFDTRAINER DAMES 1!

 • Het bestuur en de spelersgroep zijn blij om te kunnen mededelen dat voor volgend seizoen Menno Verkade de nieuwe hoofdtrainer is van CJVV dames 1.

  Menno heeft meerdere jongens en dames teams uit de omgeving getraind de afgelopen jaren en heeft ruime ervaring in het trainerschap.

  Menno:”Ik ben 53 jaar, getrouwd en heb 4 kids. Ik ben ondernemer in de entertainment sector. Ben ooit als jeugd trainer begonnen bij Fc de Bilt en heb daarna alleen nog meiden/vrouwen getraind bij o.a. DHSC. De afgelopen twee jaar ben ik naast trainer bij Hercules ook de coordinator meiden/vrouwen geweest. Na het eerste gesprek met CJVV was ik meteen enthousiast. Ik ben heel hartelijk ontvangen en ben ondertussen begonnen aan de samenstelling van de nieuwe selectie. Ben heel benieuwd hoe het het team zich verder ontwikkeld en heb veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

  Als bestuur denken we met Menno de vrouwen- en meidenafdeling te versterken en een volgende stap te kunnen zetten in de weg die we de afgelopen jaren ingeslagen zijn.
  Stappen die we als vereniging de afgelopen tijd hebben gezet zijn: Het versterken van de meidenafdeling met een twee koppige hoofd jeugd opleiding, het verhogen van de teambudgetten wat ten goede komt aan teambuilding en het sportieve aspect, verbeteren van aansluiting junioren naar senioren door middel van een mo20team, doorstroom van o20 waar door verschillende meiden al hun debuut hebben kunnen maken bij da1, uitbreiding van het kledingpakket van onze dames en meiden, en verbeteren van de trainingsfaciliteiten.

  We wensen Menno veel succes!

  Het bestuur