• Koop nu je tickets! Amersfoorts elftal speelt a.s zaterdag 6 juli tegen Vitesse!

 • Amersfoorts Elftal speelt wedstrijd tegen Vitesse

  Het Amersfoorts Elftal komt volgende week niet tweemaal, maar één keer in actie. Door de ‘interland’ tegen het Nederlands Militair Elftal is een streep gehaald. Het duel met Vitesse op zaterdag 6 juli gaat, ondanks de licentieproblemen van de Arnhemmers, wel ‘gewoon’ door.

  Het Amersfoorts Elftal, dat de beste amateurvoetballers uit de Keistad herbergt, zou volgende week twee keer in actie komen. Op donderdagavond 4 juli zou het Nederlands Militair Elftal de eerste opponent zijn op sportpark Nimmerdor, de thuishaven van Amsvorde. Initiatiefnemer Gijsbert Jan van de Pol heeft echter een late afmelding gekregen: de tegenstander mist te veel spelers vanwege ‘operationele omstandigheden’ bij Defensie. 

  Dat is volgens Van de Pol een tegenvaller, maar hij benadrukt dat de wedstrijd tegen Vitesse, waar Amersfoorter John van den Brom aan het roer staat, wel doorgaat. Maandag raakten de Arnhemmers hun proflicentie kwijt, maar de club gaat in beroep om de vergunning terug te krijgen.

  ,,In afwachting daarvan gaat John van den Brom met zijn selectie met de voorbereiding beginnen. De spelers moeten straks klaar zijn als de competitie begint en de licentie hopelijk weer terug is. Onze wedstrijd tegen Vitesse komt dus ook niet in gevaar”, legt Van de Pol de situatie uit. ,,Ik kan mij voorstellen dat er bij mensen wat vragen over bestonden, dus ik leg dat graag goed uit. Ik maak mij geen zorgen over die pot.”

  Nederlands Elftal

  De kaartverkoop ging donderdagavond via de clubwebsite van Amsvorde van start. De aftrap van de wedstrijd is om 17.00 uur. 's avonds zal de wedstrijd van het Nederlands elftal in de kantine op grote schermen worden uitgezonden. ,,We hopen op een mooi Amersfoorts voetbalfeest”, aldus Van de Pol.

   

  Bron: AD.nl
   
  Tickets kunt u via deze site bestellen: https://shop.yourticketprovider.nl/aac604a8-b30e-b154-14f3-28b1cea35bc1