• Jo12-1 KAMPIOEN AVK 2024!

 • CJVV JO12-1 wint Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2024!

  Het is een droom die uitkomt voor de jonge talenten van CJVV JO12-1: ze hebben het Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2024 gewonnen! Voorafgaand aan het toernooi waren de spelers al dagenlang bezig met het visualiseren van hun overwinning. Tegenstanders werden geanalyseerd, strategieën besproken en voorspellingen gemaakt.

  Sterke Start in de Poulefase

  CJVV begon het toernooi in een gunstige poule, waarin ze het opnamen tegen ASC Nieuwland en Amsvorde. De eerste wedstrijd tegen ASC Nieuwland verliep veelbelovend. In de eerste helft zette CJVV direct druk op de tegenstander en creëerde vele kansen. Al snel opende Sylvanus de score na een fantastische slalom, gevolgd door een goed uitgespeelde aanval van CJVV die door Finn Blok overtuigend binnen de palen werd geschoten. Reda zorgde voor extra dreiging met een aantal gevaarlijke schoten, waardoor de keeper van Nieuwland het zwaar te verduren kreeg. De wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor CJVV, hoewel er nog meer in had gezeten.

  Moeizame Tweede Wedstrijd

  De tweede wedstrijd tegen Amsvorde verliep iets moeizamer. CJVV had moeite met het defensieve spel van de tegenstander. Amsvorde weerde zich kranig en stopte als één blok de aanvallen van CJVV. Guido probeerde met zijn handige combinatiespel langs de verdediging te komen en Finn Brasje’s vechtlust bleek cruciaal. Uiteindelijk leidde een eigen doelpunt van Amsvorde tot de 1-0 voorsprong voor CJVV. Kort daarna volgde een pegel van Joshua voor de 2-0, en een snelle sprintactie van Junior resulteerde in de 3-0 eindstand.

  Tactiek en Motivatie voor de Finale

  De blijdschap was groot toen CJVV de finale bereikte. Coaches Tren en Maxim besloten om het team af te zonderen op het achterste veld van Hoogland om de tactiek door te nemen en de spelers te motiveren. Zonder afleiding focusten ze zich volledig op de finale.

  De Spanning Stijgt in de Finale

  Met zelfvertrouwen en goede moed vertrokken de Gele Leeuwen naar het finaleveld om het op te nemen tegen het altijd lastige Hoogland. Vlak voor het fluitsignaal klonk een luide yell: "Wie zijn wij?... CJVV!!! Wat gaan we doen... Winnen!!!" Ouders en andere bezoekers langs de lijn keken vol trots naar deze spannende wedstrijd.

  CJVV sloot achterin helemaal af en gaf Hoogland geen schijn van kans. Met schitterende dribbels, kapbewegingen en schoten op doel zette CJVV Hoogland onder druk. Bij rust stond het nog steeds 0-0, maar de jongens van CJVV kregen steeds meer het gevoel dat ze de hoofdklasser Hoogland konden verslaan.

  Triomf in de Tweede Helft

  Drie minuten na rust gebeurde het dan eindelijk: Joshua maakte twee mooie schaarbewegingen, draaide naar binnen en schoot de bal van tien meter in de rechterhoek van het doel! Uitzinnig gejuich volgde en de spelers renden naar elkaar toe om de overwinning te vieren alsof die al binnen was. Twee minuten later maakte Joshua zijn tweede doelpunt met een scherp geplaatst schot en het publiek ging uit zijn dak.

  Hoogland was de weg kwijt en probeerde alles of niets in de laatste tien minuten. Keeper Dawoed hield met een geweldige redding een gevaarlijk schot van Hoogland uit het doel. Lorik en Luuk maakten met een paar geweldige slidings een einde aan de aanvallen van Hoogland.

  De Gele Leeuwen zijn Kampioen!

  Toen het eindsignaal klonk, barstte de vreugde los. De spelersgroep en staf waren uitzinnig blij met deze prestatie. De Gele Leeuwen van CJVV JO12-1 zijn de kampioenen van het Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2024!

  Proficiat aan alle spelers, coaches en supporters voor deze fantastische overwinning!