• Bij CJVV draaien we de club met z’n allen. Dus iedereen draagt z’n steentje bij. Voor de organisatie in de teams wordt van iedere speler of ouder van een kind een minimale inzet gevraagd. Deze taken komen niet aanmerking voor het terugontvangen van de vrijwilligersborg. Het gaat dan bijvoorbeeld om rijden naar wedstrijden, vlaggen, wassen van wedstrijdkleding of met een paar teamgenoten draaien van een kantinedienst. Samen plezier en sterk!

    T.b.v. elk team zijn er ook rollen die extra tijdsinzet vragen: Coach, Trainer en Leider. In deze rol ben je vrijwilliger en kun je de vrijwilligersborg terugontvangen. We hebben ook nog veel vereniging brede, team overstijgende vrijwilligersfuncties en -rollen zoals, verenigingsscheidsrechter, klusser, activiteitenorganisator, redactielid, webmaster, jeugdcoördinator, schoonmaker etc.   

    Indien van toepassing zorgt CJVV voor de benodigde opleiding/training t.b.v. bijvoorbeeld rollen als trainer, coach of scheidsrechter.

    Bij CJVV hebben we gelukkig veel vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor onze vereniging. Tegelijkertijd blijven we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Om het altijd weer ietsje leuker, beter en toekomstbestendig te maken. Ook met jouw inzet?

    Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dingen te doen die je nog nooit eerder hebt gedaan? Of ben je ook een groot voetballiefhebber en heb je interesse in onze gezellige familieclub CJVV? Kijk dan hieronder of er een leuke rol / taak is die je op je wilt nemen. Dit kunnen ook eenmalige activiteiten zijn zoals meewerken aan een toernooidag.Ook als je andere kwaliteiten of ideeën hebt,  laat het ons weten,  dan gaan we samen bekijken hoe we jouw bijdrage het best kunnen inzetten . Stuur een e-mail naar vrijwlligers@cjvv.nl