• Doelpuntenmachine CJVV weer op volle toeren: 7-0 tegen Maarssen

 • CJVV deed zaterdag het enige juiste tegen een ploeg die in degradatienood verkeert en voor de laatste kans komt strijden; het snoerde de tegenstander gelijk de mond door binnen 20 minuten drie goals te maken en maakte hiermee duidelijk dat er niets te halen viel op sportpark Vermeerkwartier. Hierdoor komt Maarssen dichterbij degradatie naar de 3e klasse terwijl de geel-zwarten zich voor de komende weken hebben verzekerd van een plek in de top 5. Na in de laatste 3 wedstrijden slechts één keer te hebben gescoord werden er zaterdag 7 doelpunten toegevoegd aan het totaal en beschikt CJVV weer over een positief doelsaldo.

 • (Fel duel om de bal tijdens CJVV-Maarssen)

  CJVV kon weer beschikken over Bas Wobbes, vorige week geschorst, maar miste daarentegen wel Pim Kers en Sam Roskam door schorsingen. Ook Nino Koudijs en Scotty Kneefel kwamen niet geheel okselfris aan de start, zodat er toch lichte twijfel was tegen een tegenstander die de laatste weken geen grote nederlagen meer had geleden. Toch bleek dat totaal onnodig, vanaf de eerste minuut wervelde de ploeg langs de tegenstander en leverde de ene na de andere mooie aanval af. Binnen 20 minuten hadden de geel-zwarten Maarssen op de rug door 3 prachtige goals af te leveren. Al na 9 minuten krijgt Bas Wobbes de bal binnen de 16 meter aangespeeld. Hij gooit er een paar schijnbewegingen uit en haalt vervolgens doeltreffend uit. Kort hierna komt een afgeslagen corner terecht bij Evan Holtewes, van een meter of 25 afstand haalt hij schuin voor het doel vernietigend uit en de bal slaat als een granaat in de verre hoek. Na een tweetal goede pogingen van Hicham Harchaoui en Nino Koudijs is het in de 19e minuut zelfs 3-0; een mooie crosspass van Kevin Hop komt terecht bij linksbener Evan Holtewes. Zijn voorzet komt bij de tweede paal terecht, Hicham Harchaoui timed goed en kopt de bal via de binnenkant van de paal binnen.

  Hierna laat CJVV de tegenstander rustig combineren en grijpt op de juiste momenten in. Echt veel gevaar kan Maarssen dan ook niet stichten en de geelhemden voeren in het laatste kwartier voor rust de score op. Eerste zet Bas Wobbes zijn teamgenoot Nino Koudijs met een mooie steekpass alleen voor de keeper, Koudijs maakt geen fout en maakt alweer zijn 12e competitiegoal. In de laatste minuut voor de rust versnelt Nino Koudijs en haalt hard uit. De Maarssen doelman kan slechts een hand achter de bal krijgen, Hicham Harchaoui is attent en maakt zijn tweede en CJVV’s 5e doelpunt van de middag. De ploegen gaan met een 5-0 tussenstand rusten. Wat een weelde voor de ploeg van Sijtze Wobbes.

 • (Nino Koudijs heeft 4-0 gemaakt)

  In de rust mag Nino Koudijs uit voorzorg gaan douchen en voor hem komt Hari Sabir in het veld. Ook hij mag meedelen in de feestvreugde door in de 54e minuut een strakke voorzet van Bas Wobbes binnen te tikken. Als Maarssen kort na de hervatting ook nog met 10 man komt te staan is het eenrichtingsverkeer richting het doel van Maarssen. Hiervan kan echter alleen Evan Holtewes nog een keer profiteren door een breedtepass van Hicham Harchaoui binnen te schieten. In de 74e minuut staat het 7-0, vinden beide ploegen het wel best en kan worden uitgekeken naar een dorstlesser op het zonnige dakterras.

 • (Gijs Wispelweij heerst met de bal aan de voet)

  En kreeg Maarssen dan helemaal geen kansen? Op zich niet veel want de verdediging van CJVV had de zaken vandaag goed op orde en blijkt het over een betrouwbare sluitpost te beschikken in de persoon van Jerre Liebregts. Zo is hij kort na de 1-0 attent bij een 1 op 1 situatie en kort na de rust na een te korte terugspeelbal. Hierdoor houd hij zijn doel schoon, heeft CJVV nu twee wedstrijden achter elkaar de nul gehouden en staat het (samen met De Bilt en EDO) op een gedeelde 3e plek.

 • (Na afloop was het goed toeven op het dakterras)

  Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd, tegen Valleivogels. Zij hebben kort na de winterstop een trainerswissel ondergaan en daarna behoorlijk veel punten gepakt. De laatste 2 wedstrijden werden echter weer verloren zodat de ploeg uit Scherpenzeel nog steeds in een felle strijd is verwikkeld om nacompetitie te ontlopen. Gelukkig heeft CJVV dit probleem niet en kan het zorgeloos voetballen om zo hoog mogelijk te eindigen in 2B.

 • Volgende wedstrijd:

  CJVV 1 – Valleivogels 1 (Zaterdag 20 April; 14.30 uur, Sportpark Vermeerkwartier)