• Contributie

  De contributie (afhankelijk van leeftijd) voor het hele seizoen 2023/2024 incl. vrijwilligersborg is:

  Geboortejaar:                     

  Bedrag:

  Tot en met 2005           

  € 329,60

  2006 - 2011              

  € 234,45                        

  2012 - 2017     

  € 205,70          

  2018 en later        

  € 147,81                 

  Vrijdagavond teams         

  € 85,50

  Niet-spelend lid      

  € 85,50

   

  Informatie over de vrijwilligersborg vind je hier. In de contributie is de door CJVV aan de KNVB af te dragen bondscontributie inbegrepen.

 • Samenwerking NIKKI

  De contributie kan per jaar of als je daarvoor kiest per termijn worden betaalt. Hiervoor werkt CJVV samen met NIKKI.

  Niet betalen?
  Blijft betaling achterwege dan wordt het innen van de contributie uit handen gegeven aan een incassobureau. Wordt ook dan nog niet betaald? Dan wordt de betreffende speler uitgeschreven als lid van CJVV én wordt er een blokkade opgelegd voor een eventuele overschrijving naar een andere vereniging. Overschrijving is dan alleen mogelijk als alsnog aan de financiële verplichtingen wordt voldaan. Deze blokkade blijft 3 jaar van kracht. 

 • Problemen om de contributie te betalen?

  Heb jij of ken je een kind, dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de hoogte van de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

 • Hoe werkt het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

  Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met je online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Kijk op de website van het fonds, download de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. 
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. Je vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur te Utrecht.

 • Wat is het bedrag?

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de
  contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club
  betaald. Je ontvangt dus zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij Intersport Van Dam. De intermediair kan daar meer over vertellen. Kijk ook op ing.nl/niemandbuitenspel