• Informatie

  De Club van Honderd helpt de voetbalvereniging CJVV op vele fronten o.a. door de vereniging financieel te ondersteunen of zelf ten behoeve van CJVV projecten te ontwikkelen. De lichtinstallatie langs het hoofdveld is beschikbaar gesteld door de Club van Honderd, jaarlijks is er een bijdrage aan het G-voetbal bij CJVV en het terras op het Jan Hietkamp Paviljoen beschikt dankzij onze Club sinds kort over professionele parasols, natuurlijk met onze naam. En vanaf oktober 2011 beschikt CJVV over een spiksplinter nieuwe bar die beschikbaar is gesteld door de Club van 100. 

 • Bestuurs

  Voorzitter: vacant

  Secretaris: vacant

  Penningmeester: Hans van Geest

  Sponsoring en PR: Rob Zijl

  Algemeen lid: Gert van Assen 

 • Lid worden

  De Club van Honderd wil graag uitbreiden om ook in de toekomst CJVV te kunnen blijven ondersteunen. Dus word lid: voor een bedrag van € 50,00 per jaar schaart u zich tussen de "crème de la crème" van de voetbalvereniging CJVV en levert u een bijdrage aan een aantal fantastische initiatieven.

  Bovendien bent u verzekerd van minimaal twee bijzondere evenementen per jaar: de jaarvergadering van de Club en de CJVV Club van 100 VoetbalQuiz. Daarnaast biedt de Club van Honderd haar leden 2x per seizoen een bijzondere ontvangst bij een wedstrijd van het eerste. Tevens ontvangt u het clubblad van CJVV "Op de Stip".
  Voor aanmelding en informatie over de Club van Honderd en haar activiteiten kunt u contact opnemen met: 
  Gert van Assen

  telefoon: 06 42 76 90 00

 • Fotowand

  Bij aanvang van het Jubileumseizoen van CJVV heeft de Club van Honderd een geweldig cadeau aangeboden aan de voetbalvereniging CJVV ter ere van het 100-jarig jubileum van CJVV dat in 2020 gevierd zal worden. Deze fotowand in het Jan Hietkamp Paviljoen is een mooie representatie van de geschiedenis van onze mooie voetbalclub.

 • Snackcorner

  De Club van Honderd Bar is met de realisering van een prachtige snackcorner nu helemaal compleet. Hij begint in de Club van 100 Corner en eindigt nu met ons fraaie logo boven de snackcorner. Weer een staaltje van hoe de Club van 100 de vereniging CJVV op vele fronten steunt.