• CJVV VERLENGT CONTRACT HOOFDTRAINER VOOR SEIZOEN 2024/2025!

  • Sinds het seizoen 2015/2016 staat Sijtze aan het roer bij ons eerste elftal. Met twee kampioenschappen in de 3e klasse in de prijzenkast draaien de gele leeuwen dit seizoen bovenin mee in de tweede klasse.

    Sijtze is bovengemiddeld betrokken bij de club en slaagt erin om een hecht team te laten spelen waarin iedereen zijn aandeel levert. Ook dit seizoen zijn een aantal jongens uit eigen jeugd weer aangesloten bij de A-selectie, een goed voorbeeld van de aansluiting van de jeugdafdeling en het eerste elftal.

    Sijtze laat weten dat hij blij is dat hij ook volgend seizoen door kan bouwen op de ingeslagen weg en geeft aan: "Met CJVV hebben we de laatste jaren een aantal stappen in de ontwikkeling en prestaties van het eerste team gemaakt. Om deze voortgang verder te faciliteren wordt er ge├»nvesteerd in de staf, trainingsomstandigheden en moderne analysesystemen. Binnen de club is iedereen er van overtuigd, dat ik nog steeds de juiste persoon ben om deze ontwikkeling te begeleiden. Ik kijk daarom erg uit naar de verdere samenwerking voor de komende 1,5 seizoenen!"

    Wij wensen Sijtze en de hele spelersgroep van de A selectie een succevolle tweede seizoenshelft!