• CJVV – Veensche Boys

 • Omdat onze vaste reporter van de veelgelezen verslagen een verdiende vrije dag heeft genomen, neem ik zijn taak over. Arjan is er in geslaagd iedere keer weer te verrassen in zijn weergave van de wedstrijd en ik hoor veel positieve geluiden van de lezers! Het was Gijs Wobbes, die deze verslagen via de diverse social mediakanalen heeft verspreid en tevens was hij er ook verantwoordelijk voor jullie op de hoogte te houden van wedstrijden en alle activiteiten rondom het team.
  Het seizoen 2023/’24 is voorbij. Het tweede achtereenvolgend seizoen in de tweede klasse zit erop. Vorig seizoen een zesde plaats, dit seizoen een vijfde. Vorig seizoen 39 punten, nu 41. Vorig seizoen pas veilig gespeeld in de laatste wedstrijd, dit seizoen al vier wedstrijden voor het einde.
  Allemaal positieve feiten, die wijzen op een ontwikkeling in het team! Echter de uitslag van deze laatste wedstrijd verraadt de minder positieve aspecten van dit seizoen: 67 tegengoals (vorig seizoen 51…) en een negatief doelsaldo van 2. Ook werden 2 wedstrijden meer verloren dan vorig seizoen. Tegen de top 4 ploegen werden geen punten gehaald.

  De wedstrijd en vooral de uitslag tegen de kampioenen uit Nijkerkerveen is dan ook een afspiegeling van het gehele seizoen.
 • Als trainer kun je dan, om volgend seizoen weer een stap vooruit te kunnen maken, eenvoudig je speerpunten bepalen…

   

  Snel terug naar de positieve kant van dit seizoen. De ‘klik’ tussen dit team en de supporters langs de lijn en op de tribune is enorm toegenomen. Velen malen gingen de spelers onder luid gejuich en applaus naar de kleedkamer. Dat komt volgens mij door het spel wat we hebben laten zien, maar ook door de wijze waarop de spelers zich op andere manieren hebben gemanifesteerd binnen onze club. Als voorbeeld: Hicham werd vrijdagavond met zijn JO13 Amersfoorts Voetbalkampioen en nog geen 16 uur later kampioen in de competitie!!

  We zijn dit seizoen begonnen om via een WhatsAppgroep het wedstrijdverloop te communiceren. Al bijna 100 geïnteresseerden zijn hierbij aangesloten. Ben je nog geen onderdeel van deze groep maar je zou dit wel willen, vraag iemand die dit wel is jou toe te voegen.

  Zaterdag werd tijdens en na de wedstrijd afscheid genomen van twee basisspelers, die beiden zes seizoenen in CJVV 1 hebben gespeeld. Onze aanvoerder Niels gaat spelen in CJVV 2, tussen vele toppers die ook een verleden hebben bij de A-selectie. Pim heeft in twee periodes  bij CJVV zich kunnen kronen tot CJVV’s topschutter(103 competitiegoals) van deze eeuw.

  Beiden hebben in hun (voorlopig?) laatste wedstrijd kunnen scoren via een penalty!

  Naast deze twee gaan tevens de CJVV-selectie verlaten: Florian (naar 2e), Hari (VVZA), Sem (stoppen) en assistent-trainer Ronald (Sportlust’46).

  Nu een paar weken rust om op 18 juni een pre-voorbereiding te starten met als afsluiting 29 juni een wedstrijd bij Zeewolde. 29 juli, gaan we dan verder met als eerste doel, de titel Amersfoort Voetbalkampioen te heroveren!

  Iedereen bedankt voor de interesse en support! Blijf genieten van onze mooie club en bedenk waar jij eventueel nog een bijdrage kunt leveren om het een fijne omgeving voor iedereen te houden.

  Fijne vakantie en groetjes, Sijtze