Sponsors

Clubblad Op de stip

Op de Stip is het clubblad van de voetbalvereniging CJVV

  • Eindredactie;
Daniël Gillissen, reageren en op artikelen? e-mail opdestip@cjvv.nl.

  • Redactieleden;
Wim de Leu en Frank Versteeg

  • Vormgeving;
Jacqueline Bronsema, Stampwerk, Nijkerk.

Tijd voor een nieuw avontuur? Deze Nederlanders worden gelinkt aan een nieuwe club

Vandaag om 12:00  Het seizoen is voorbij en de transfergekte gaat weer van start. Voor veel Nederlanders is het nog niet zeker of ze volgend seizoen in hetzelfde shirt te zien zijn. We zetten een aantal Nederlandse voetballers die in verband worden gebracht met een transfer op een rij.  meer »


Terug in de tijd: alles of niets voor Feyenoord

Gisteren om 14:56  Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de finale van de UEFA Europa Conference League. Feyenoord speelt in Tirana tegen AS Roma. De laatste keer dat de Rotterdammers in een Europese finale stonden, was Borussia Dortmund de tegenstander. Hoe verliep dat duel in de eigen Kuip? Bekijk het zelf maar. meer »


Vacature: Marketing stagiair(e) voetbalmagazines ELF Voetbal en PANNA!

Gisteren om 12:00  Ben jij een marketingspecialist in de dop en wil je deze skills combineren met je grote passie voetbal? Dat kan! Voor de magazines ELF Voetbal en PANNA! Magazine zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e).  meer »


Waar zijn ze nu? De laatste elf finalisten van Feyenoord

Gisteren om 11:00  Feyenoord staat vanavond voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. Twintig jaar geleden namen de Rotterdammers het in de finale van de UEFA Cup op tegen Borussia Dortmund, 3-2. Wat is er met de elf helden van toen gebeurd? meer »


Feyenoord maakt zich op voor 'finale-specialist' Jos� Mourinho

Gisteren om 9:00  Feyenoord neemt het vanavond op tegen AS Roma. Op papier lijkt de nummer zes van Italië geen onoverkomelijke klus. Toch zullen de Rotterdammers vanavond op hun hoede moeten zijn. Het grootste gevaar van Roma zit namelijk op de bank. José Mourinho. De Portugese topcoach heeft een geweldig trackrecord in finales. We kijken terug op zijn grootste triomfen.  meer »


Noussair Mazraoui naar Bayern M�nchen: Deze Nederlanders gingen hem deze eeuw voor

24 mei 2022 16:21  Alhoewel alle lichten al op groen stonden, heeft Bayern München de transfer nu ook bevestigd. Noussair Mazraoui vertrekt transfervrij naar de kampioen van Duitsland. De geboren Nederlander, die een interlandcarrière bij Marokko heeft, volgt deze eeuw daarmee vijf voorgangers op. meer »


Hoe Eredivisieteams de topstatistieken dit seizoen domineerden in de Conference League

24 mei 2022 12:00  Het aftellen tot de finale van de Conference League is begonnen. Het nieuwe toernooi bleek een regelrecht succes voor de Nederlandse coëfficiëntenpolonaise in Europa. Dat is ook terug te zien in de statistieken van het toernooi. meer »


Top 10: Deze clubs keren na lang afwezig te zijn geweest terug in Europa

24 mei 2022 9:19  In (bijna) alle topcompetities van Europa zijn de beslissingen om de Europese plaatsen gevallen. Alleen in Nederland moet er nog een laatste play-off afgewerkt worden. Het seizoen bracht een aantal verrassende aankomende Europese deelnemers met zich mee. Deze clubs uit de top 15-competities van Europa, waar Rusland is overgeslagen, keren na meer dan vijf jaar afwezigheid terug in Europa. meer »


Terugblik: een zinderende laatste speeldag in de Premier League

23 mei 2022 18:04  Het seizoen zit er ook in de Premier League op. Zondag speelden alle ploegen om 17.00 uur de laatste wedstrijd van het seizoen en daarin vonden er flink wat beslissingen plaats. Op een zinderende speeldag werd de titelstrijd op het laatste moment beslist, werden de Europese tickets verdeeld en degradeerde er een verrassende ploeg.  meer »


Robert Lewandowski officieel winnaar ESM Gouden Schoen 2021/22, Mbapp� pakt op valreep plek twee

23 mei 2022 10:30  Nu is het officieel. Robert Lewandowski is de winnaar van de ESM Gouden Schoen 2021/22. Nu alle grote Europese competities zijn beëindigd, kan eindelijk de prijs definitief worden toegekend aan de aanvalsleider van FC Bayern München. Achter hem pakte Kylian Mbappé afgelopen weekend nog verrassend de tweede plek in de eindstand van het overzicht van de Europees Topscorer van het Seizoen. meer »


Meer nieuws

18 mei 2022 14:00 Promotiekoorts in Europa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!