Algemene informatie - CJVV

Sponsors

Algemene informatie


Fotowand 

Bij aanvang van het Jubileumseizoen van CJVV heeft de Club van Honderd een geweldig cadeau aangeboden aan de voetbalvereniging CJVV ter ere van het 100-jarig jubileum van CJVV dat in 2020 gevierd zal worden. Deze fotowand in het Jan Hietkamp Paviljoen is een mooie representatie van de geschiedenis van onze mooie voetbalclub.
Nieuwe Snackcorner

De Club van Honderd Bar is met de realisering van een prachtige snackcorner nu helemaal compleet. Hij begint in de Club van 100 Corner en eindigt nu met ons fraaie logo boven de snackcorner. Weer een staaltje van hoe de Club van 100 de vereniging CJVV op vele fronten steunt.

 

___________________________________________________________________________

Gezocht: secretaris
Het bestuur van de Club van Honderd is op zoek naar een secretaris voor het bestuur. Belangrijkste taken zijn het uitnodigen voor en het notuleren van de vergaderingen en de correspondentie met de leden. Deze functie hoeft niet veel tijd te kosten, de belangrijkste momenten in het jaar zijn de Jaarvergadering, de VoetbalQuiz, Ledenbijeenkomsten en een klein aantal bestuursvergaderingen per jaar.   

                                                                                                               
Bestuurssamenstelling
Het bestuur van de Club van Honderd bestaat uit:

Voorzitter: vacant

Secretaris: vacant

Penningmeester: Hans van Geest

Sponsoring en PR: Rob Zijl

Algemeen lid: Gert van Assen 

                                                                                                             

De Club van Honderd helpt de voetbalvereniging CJVV op vele fronten o.a. door de vereniging financieel te ondersteunen of zelf ten behoeve van CJVV projecten te ontwikkelen. De lichtinstallatie langs het hoofdveld is beschikbaar gesteld door de Club van Honderd, jaarlijks is er een bijdrage aan het G-voetbal bij CJVV en het terras op het Jan Hietkamp Paviljoen beschikt dankzij onze Club sinds kort over professionele parasols, natuurlijk met onze naam. En vanaf oktober 2011 beschikt CJVV over een spiksplinter nieuwe bar die beschikbaar is gesteld door de Club van 100. 

In het kader van haar 25 jarig bestaan heeft de Club van 100 afgelopen augustus nieuwe stoeltjes voor de tribune op Sportpark Vermeerkwartier beschikbaar gesteld.

Lid worden

De Club van Honderd wil graag uitbreiden om ook in de toekomst CJVV te kunnen blijven ondersteunen. Dus word lid: voor een bedrag van € 50,00 per jaar schaart u zich tussen de "crème de la crème" van de voetbalvereniging CJVV en levert u een bijdrage aan een aantal fantastische initiatieven.

Bovendien bent u verzekerd van minimaal twee bijzondere evenementen per jaar: de jaarvergadering van de Club en de CJVV Club van 100 VoetbalQuiz. Daarnaast biedt de Club van Honderd haar leden 2x per seizoen een bijzondere ontvangst bij een wedstrijd van het eerste. Tevens ontvangt u het clubblad van CJVV "Op de Stip".
Voor aanmelding en informatie over de Club van Honderd en haar activiteiten kunt u contact opnemen met: 
Gert van Assen

telefoon: 06 42 76 90 00

 

email:     geurdi@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!