Uit- of overschrijven - CJVV

Sponsors

Uit- of overschrijven

Natuurlijk vinden wij het jammer wanneer je het lidmaatschap van CJVV op zou willen zeggen. Mocht je nog twijfelen, schroom dan niet contact te zoeken met de jeugdcommissie of technische staf van de club. Misschien is er een oplossing voor mogelijke problemen die reden voor uitschrijven zijn. Opzeggen van het lidmaatschap moet bij CJVV altijd voor 15 juni. Indien het lidmaatschap op of na 15 juni wordt opgezegd, ben je € 60 administratiekosten verschuldigd. Wanneer je op of na 1 september nog af wilt zeggen, ben je contributie voor het hele lopende seizoen verschuldigd. Afmeldingen bij leider of trainer worden niet geaccepteerd. Dit om elk misverstand over opzegging en doorlopende contributieverplichtingen te voorkomen.

Je ontvangt altijd een e-mailbevestiging als eventueel benodigde bewijsvoering van je opzegging of mutatie.

Er zijn bij uitschrijven 3 situaties denkbaar;

1. Je stopt helemaal met voetballen

Vul dan voor 15 juni het webformulier onderaan deze pagina in en vermeld bij “reden van afmelding” o.a. dat je stopt met voetballen. Een e-mail naar ledenadministratie@cjvv.nl kan ook. Vermeld dan alle onderstaand gevraagde informatie in de e-mail.

2. Je stopt bij met voetballen maar wilt wel lid blijven

Vul dan voor 15 juni het webformulier onderaan deze pagina in en vermeld bij “reden van afmelding” o.a. dat je bijvoorbeeld niet spelend lid wilt worden. Een e-mail naar ledenadministratie@cjvv.nl kan ook. Vermeld dan alle onderstaand gevraagde informatie in de e-mail.

3. Je Stopt bij CJVV en wilt naar een andere club

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen, dan gelden voor deze overgang door de KNVB vastgestelde regels. Volg onderstaande stappen;

a. Vul voor 15 juni het webformulier onderaan deze pagina in en vermeld bij “reden van afmelding” o.a. dat je overschrijving wilt naar club X. Een e-mail naar ledenadministratie@cjvv.nl kan ook. Vermeld dan alle onderstaand gevraagde informatie in de e-mail.

b. Schrijf je in bij je nieuwe vereniging.

c. Als de inschrijving bij de nieuwe vereniging rond is, dan krijgt CJVV hier bericht van.

Intussen wordt er gecheckt of er geen betalingsachterstanden zijn. Indien dit niet het geval is, zal de overschrijving worden geaccepteerd.

NB. Het is niet meer nodig voor formulieren te ondertekenen en/of spelerspassen op te halen.

Let op: opzeggen voor 15 juni.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!