Sponsors

CJVV - Quick

23 december 2011 0:00


Afgelopen zaterdag speelden de jongens van de D1 tegen Quick. Jurjen heeft hiervan een verslag gemaakt.

Wedstrijdverslag CJVV - QUICK,

De eerste 5-10 minuten liep het gelijk op, we hadden evenveel kansen als Quick.

We begonnen steeds meer kansen te krijgen en al snel na vijftien minuten kwam de eerste goal van Jop, het was van heeeel ver!! Wel geluk dat de keeper hem niet had.

We bleven goed spelen en het tweede doelpunt zat eraan te komen, de goal kwam van Moussa ongeveer in de 25ste minuut en de assist kwam van Dieu, hij legde hem neer voor Moussa’s voeten en

Moussa hoefde hem er nog alleen maar in te tikken, mooi gespeeld, want een goed begin is het halve werk. Nog geen twee minuten daarna kwam er weer een goal van Jop goed en zuiver.

3-0 voor ons.

<<<<RUST>>>>>

We waren allemaal blij toen we de kleedkamer binnenkwamen.

Enes had het al over mijn vader, want hij zou op patat trakteren als we wonnen, maar we hadden nog niet gewonnen, zei Maarten en daar ben ik het nu helemaal mee eens, want de 2de helft was zwaarder, veel zwaarder! De tegenstander brak vaak door het middenveld van ons, de verdediging het reuzenmoeilijk. Ik vind dat de verdediging het goed volgehouden heeft wij hadden ook wel wat kansen maar de verdediging had het zwaarste werk, speelden ook op het middenveld dat ging niet zo goed ze kwamen der bij mij vaak doorheen maar wel altijd met 2 man al na tien minuten werd er gescoord door de tegenstander vlak daarna werd er weer een aanval opgezet door Quick en er kwam weer een goal 3-2.We werden boos op elkaar en beetje bij beetje werden we beter en beter na een poosje starten we een aanval op die uiteindelijk Jop alleen voor de keeper zette die er een mooi stiftje van maakte, mooi gedaan Jop!!!!!

Uitslag 4-2 voor ons.
Jurjen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!