Sponsors

D1 speelt tegen de koploper Woudenberg D1

3 november 2011 19:15


Afgelopen zaterdag speelden de jongens tegen koploper Woudenberg, de opdracht was om heel fel te spelen en de superspits van Woudenberg goed af te stoppen. Klik op het verslag van Enes om te lezen of dat gelukt is...

Woudenberg - CJVV

Woudenberg begon met de aftrap en het was direct raak; Woudenberg scoorde binnen de 1ste minuut al .
En na ongeveer 10 minuten hadden we ons eigen tempo gepakt en we kregen kans van af de 16m gebied te schieten . En er kwam een verdediger tussen en het werd een corner en een mooie trap en Jop kopte de bal geweldig er in.
Maar Woudenberg scoorde weer en weer en de rust stand was 3-1 voor Woudenberg. Maar toen we uit de kleedkamer kwamen waren we in gedachten dat we goed aan de tweede helft moesten beginnen . Er waren ook toen wissels Jurjen en ik, we kwamen er in en begonnen ook goed aan de tweede helft. Na paar minuten scoorden we de de 3-2 en later ook de 3-3 , maar Woudenberg kwamen met hogen ballen en die konden we niet tegen houden . En het werd al 5-3 en daarna zetten we weer druk en werd een penalty zei de scheids en ik nam hem zelf en de keeper ging de aan de andere kant sporen , maar ik schoot in de andere hoek en het werd 5-4 . De spits van Woudenberg heeft alle 5 de doelpunten gescoord. En 5-4 was ook de eind scoren.

Enes.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!