Statuten en Reglementen - CJVV

Sponsors

Statuten en Reglementen

CJVV heeft de binnen de vereniging geldende regels vastgelegd in een aantal documenten. Hierin is vastgelegd wie en wat we zijn en hoe we het verenigingsproces vorm geven. Klik op onderstaande links om de desbetreffende documenten te openen.

 

Naast deze formele documenten gelden de volgende clubspelregels.

  • Clubspelregels voor alle leden

  • Aanvullende clubspelregels voor ouders

  • Aanvullende clubspelregels voor trainers en leiders

Privacy waarborging

Aangezien CJVV grote waarde hecht aan de veiligheid van je persoonsgegevens hebben wij ons privacybeleid aangepast.

 

Drie belangrijke zaken lichten we graag even uit:

  1. Privacy – Ons beleid omtrent privacy is niet veranderd. Wel is deze zo aangepast dat het gemakkelijker leesbaar is en beter voldoet aan de nieuwe, wereldwijde vereisten. Het beleid beschrijft hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen.
  2. Transparantie en controle – Wij zullen duidelijk blijven communiceren welke informatie we van jou verzamelen en waarom. Je hebt altijd de mogelijkheid bij ons na te vragen welke gegevens wij van jou hebben verzameld.
  3. Verantwoordelijkheid – Of het nu gaat over je persoonlijke gegevens of je sportactiviteiten, je gegevens zijn veilig bij ons. Uiteraard verkopen of verhuren we persoonlijke en individuele informatie nooit aan derden.

Voor meer informatie raden we je aan de volledige tekst van het privacybeleid te lezen. Voor eventuele vragen kan je een mail sturen naar privacy@cjvv.nl.


Ons volledige privacy beleid kun je nalezen door onderstaande link te activeren.
 

Fotoprotocol CJVV

CJVV hanteert een fotoprotocol voor het plaatsen van foto’s op de website van CJVV en voor social media zoals de website, Facebook, en Instagram. In het protocol kunt u de regels lezen waaraan CJVV zich houdt als het gaat om foto’s van onze leden, begeleiders en andere betrokkenen.

Klik hier om ons fotoprotocol na te lezen. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!