Algemene informatie - CJVV

Sponsors

Algemene informatie

CJVV World League 4 tegen 4
Met ingang van het seizoen 2007-2008 werden de jongste pupillen (6 jarigen) niet meer ingedeeld in 7-tallen en niet meer ingeschreven voor de KNVB competitie.  In plaats daarvan is er een interne 4-tegen-4-competitie: de CJVV World League.

De redenen hiervoor zijn zowel voetbaltechnisch als organisatorisch. Bij 4-tegen-4 op kleine veldjes met minidoeltjes komen spelers veel vaker aan de bal dan bij 7-tegen-7, kan een speler meer acties maken en is het aantal te maken spelkeuzes kleiner. Daardoor is 4-tegen-4 een betere invulling van het belangrijkste opleidingsdoel voor deze leeftijdsgroep, nl. het ‘de baas worden van de bal’. Bovendien voorkomt het grote leeftijdsverschillen. 

Alle 6-jarigen zullen worden ingedeeld in teams van 5 of 6 spelers (één of twee wissels). Elk team speelt in het shirt van een Europese topclub. Er worden twee competities gespeeld: de najaars- en de voorjaarscompetitie.

De trainingen zijn op woensdagmiddag 15:00 tot 16:00 uur. De trainer Wilfred Rietveld. De wedstrijdjes zijn op zaterdagochtend. Om 7:45 uur beginnen we en gaan door tot om 8:45 uur.

Voor meer informatie over de spelertjes en contactgegevens kijk onder teaminformatie.

Wij hopen dat de CJVV World League voor alle kids een onvergetelijk voetbal feest gaat worden. Ondertussen wensen we ook de ouders veel plezier met het begeleiden van hun kids.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!