Aanmelden bij CJVV - CJVV

Sponsors

Aanmelden bij CJVV

Aanmelden als lid is alleen mogelijk door middel van een on-line inschrijfformulier (zie de link naar het aanmeldformulier onderaan de pagina).

LET OP!

Vanwege beperkte capaciteit qua voetbalvelden en ons streven naar kwaliteit voor al onze leden hebben we momenteel een wachtlijst voor de volgende leeftijdscategorieen:

JO8-9 (geboortejaar 2015-2016), we streven er naar om te starten met de trainingen voor een nieuw team begin oktober waarna dit team bij voldoende bezetting na de winterstop (eind januari kan starten met wedstrijden)

JO10-19 (geboortejaar 2005-2014), hier zitten de teams vol en de verwachting is dat er in seizoen 2023/ 2024 alleen bij uitzondering een plek vrij komt

Mocht u meerdere kinderen hebben ingeschreven bij de kabouters (geboortejaar 2018) en world league (geboortejaar 2017) is gewoon plaats.

Als je liever eerst een proeftraining wilt doen, schrijf je dan ook gewoon in en vermeld dat bij de opmerkingen.

Speelde u de afgelopen 3 jaren bij een andere vereniging, dan is tevens overschrijving door de KNVB nodig. Dit gaat tegenwoordig helemaal automatisch, simpelweg door u af te melden bij de oude vereniging en aan te melden bij CJVV. Indien uw oude vereniging geen bezwaar maakt wordt de overschrijving door de KNVB direct uitgevoerd.

Na inschrijving wordt bezien of er nog plaats is in een team. Zo nee, dan wordt u op de wachtlijst geplaatst. Zo ja, dan volgt aanmelding bij de KNVB. Na acceptatie door de KNVB (dit kan enige weken duren) wordt u ingedeeld in een team.

Seniorenspelers kunnen al voordat ze in een elftal zijn ingedeeld, meetrainen. Zij kunnen zich daarvoor aansluiten bij de trainingen van de lagere senioren-teams of de recreanten. Omdat bij de jeugd per team wordt getraind, kunnen jeugdspelers pas meetrainen nadat ze in een team zijn ingedeeld.

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene ledenvergadering in de najaarsvergadering. Deze bedraagt voor het hele seizoen 2023/2024 incl. vrijwilligersborg:

                               23-24                    Geb.jaar

Senioren             322,33

Junioren              228,79                2005-2010

Pupillen               200,87                2011-2016

Kabouters          144,67                 2017 en later

35+ en 40+           83,00

Niet-spelend       83,00

 

Informatie over de vrijwilligersborg vindt u hier. In de contributie is de door CJVV aan de KNVB af te dragen bondscontributie inbegrepen.

De contributie kan per jaar of desgewenst gespreid worden geïnd. Hiervoor maakt CJVV gebruik van de professionele organisatie NIKKI-online. Meer hierover kun je vinden op de pagina "Ledenadministratie -> Contributie inning". Of klik hier.


Bij te late betaling worden administratiekosten berekend. Indien na aanmaning nog steeds niet wordt betaald, volgt schorsing totdat de betaling is ontvangen. Blijft betaling achterwege dan wordt het innen van de contributie uit handen gegeven aan een incassobureau. Wordt ook dan nog niet betaald, dan wordt de betreffende speler uitgeschreven als lid en komt hij/zij op een zwarte lijst die aan de KNVB wordt doorgegeven. Deze lijst wordt bij overschrijving naar een andere vereniging geraadpleegd. Overschrijving is dan alleen mogelijk als alsnog aan de financiële verplichtingen wordt voldaan.

Problemen om de contributie te betalen?
Heeft u of kent u een kind, dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als u tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als u een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als u als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan u helpen!

Hoe werkt het Jeugdfonds Sport & Cultuur?
Een aanvraag doet u niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met u online ingediend en u hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan uw kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wilt u een aanvraag indienen? Kijk op de website van het fonds, download de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. 
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. U vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website van het
Jeugdfonds Sport & Cultuur te Utrecht.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de
contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club
betaald. U ontvangt zelf geen geld. Hebt u ook spullen nodig? U ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij Intersport Van Dam. De intermediair kan daar meer over vertellen.logo.jpg 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!