• 15 JUNI SLOTDAG CJVV: ORANJE ZOMER

 • Op zaterdag 15 juni sluit CJVV het seizoen af tijdens de slotdag op CJVV. Met het thema: ORANJE ZOMER, want het EK voetbal komt eraan! Ben jij erbij? Er is genoeg te doen: 

  • Voor de meiden is er het Meiden Mix Toernooi met ondersteuning van Dames 1 en Dames 2. Meer info hierover ontvangen de meiden via de leiders/trainers. 
  • Er wordt voor de onderbouw (World League t/m o12 teams) weer het fantastische Vermeerkamp georganiseerd onder leiding van Bos en de jongens van de 023. Met sport en spel, luchtkussens, ijscokar en nog veel meer. Kom jij mee doen? Schrijf je hier in: https://forms.gle/Ps8yMkBJtymyb6n8A 
  • Voor de bovenbouw (o13 t/m o20 teams) wordt er het EK landen mixtoernooi georganiseerd onder leiding van Michiel. Je wordt op de dag zelf ingedeeld in een team, maar voor de organisatie is het wel belangrijk om van te voren te weten hoeveel mensen er komen mee doen. Schrijf jij je hier in? https://forms.gle/N87UWVw2Uwyzp13M6 

  Na alle activiteiten is er ook de prijsuitreiking met beste speler/speelster van het jaar. vrijwilliger van het jaar, etc.
  Daarna barst de feestavond los zodat we met elkaar gezellig de zomer in kunnen.

  Wil jij nog meehelpen? Mail naar activiteiten@cjvv.nl 
   
  We hopen je te zien!