Fysiotherapie Bergstraat - CJVV

Sponsors

Fysiotherapie Bergstraat

Gratis spreekuur bij fysiotherapeuten van Bergstraat

Al sinds een 2013 heeft Fysiotherapie Bergstraat een dependecne in onze clubaccommodatie. Een volwaardige praktijk met zelfs een krachthonk voor revalidatie. Medio 2017 werd het aantal ruimten uitgebreid.

 

De fysiotherapeuten zijn dagelijks aanwezig voor behandelingen. Ook is de praktijk op maandag- dinsdag- en donderdagavond geopend. Naast fysiotherapie geven ze ook behandelingen als manuele therapie, revalidatietrainingen, en dry needling. Op de hoofdlocatie zijn desgewenst nog andere behandelingen mogelijk.

 

CJVV leden kunnen op de eigen clubaccommodatie bij de fysiotherapeuten terecht met vragen over een blessure. Eén van de fysiotherapeuten vraagt de klachten uit, beoordeelt deze en geeft advies. Dit advies kan bestaan uit een paar dagen rust of een verwijzing naar de verzorgers. Indien de klachten wat ernstiger zijn kan er gestart worden met een fysiotherapeutisch traject. Op het spreekuur zelf wordt er dus niet behandeld. Meestal neemt zo’n consult 10 tot 15 minuten in beslag. Voor CJVV leden is zo’n consult gratis.

 

CJVV leden zijn van harte welkom op maandagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!