Kledingshop - CJVV

Sponsors

Kledingshop

CJVV Kledingbeleid

Doel:

CJVV wil met de officiële clubkleding bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een verzorgde en professionele uitstraling. Er zijn door het bestuur eisen gesteld aan de kleding.

Wedstrijdkleding:

De eisen zijn als volgt:

 • Enkel kleding uit de kledinglijn zichtbaar in de CJVV Webshop is geoorloofd. Dit betreft de kleding zichtbaar via de button Clubkleding in de CJVV webshop. klik hier om direct naar de clubcollectie te gaan.
  • Merk Hummel
  • Specifieke kledinglijn
  • Kleuren geel en zwart*
 • De wedstrijdkleding bestaat altijd uit:
  • Een geel wedstrijdshirt volgens voorgeschreven specificatie en merk.
  • Een zwart voetbalbroekje volgens voorgeschreven specificatie en merk.
  • Zwarte kousen met gele bovenrand inclusief CJVV logo, volgens voorgeschreven specificatie en merk.
 • De kleding kan enkel via de CJVV Webshop of Intersport Van Dam geleverd worden.
 • De kleding kan enkel door Intersport Van Dam bedrukt worden.
 • (Mogelijke) Sponsors moeten verplicht aangemeld worden bij het bestuurslid sponsorzaken (Renske Meints).

Zoals al bovenstaand vermeld is iedere speler verplicht tot het dragen van de voorgeschreven CJVV-kleding en kousen. Het bestuur gaat ervan uit dat de leiders en trainers hier scherp op blijven letten en afwijkend kledinggedrag niet zullen tolereren.

Voor de senioren selecetie (1e en 2e) en vrouwenselectie (dames 1) worden de wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen door de club aangeschaft. Met een wedstrijdtenue wordt bedoeld: wedstrijdshirt, wedstrijdbroek en voetbalsokken. Voor een aantal juniorenselectie teams geldt dezelfde regeling. De overige teams dienen zelf de juiste wedstrijdtenues, en eventuele andere benodigdheden, aan te schaffen.

*Afwijken met een andere kleur zwart of geel (okergeel, lichtgeel, donkergeel, etc) is niet toegestaan.

Reserve kleding
Het komt voor dat teams tegen tegenstanders moeten spelen met dezelfde geelzwarte kleuren. Hier zijn landelijke regels voor. Het team dat thuis speelt moet die wedstrijd in een andere kleur shirt spelen. Dit komt ook voor indien twee CJVV-teams tegen elkaar moeten spelen. CJVV is daarom in het bezit van reserveshirts in andere kleuren.

De reserveshirts zitten per teamset in een sporttas van de vereniging en worden beheerd door de vrijwilliger met de zorg over het materiaal. Indien een team gebruik maakt van deze reserveshirts dan zorgt de leider er voor dat de shirts gewassen en wel, binnen een week bij de materiaalbeheerder worden geretourneerd.

Vragen?
Neem contact op met Evert Nawijn (penningmeester en facilitaire zaken) of Renske Meints (communicatie en sponsorzaken). Penningmeester@cjvv.nl of communicatie@cjvv.nl 

CJVV Kleding Webshop

CJVV heeft een samenwerking met Intersport van Dam. Van Dam neemt alle kledinglogistiek voor haar rekening. Dit betekent voor jou dat jij je officiële CJVV- shirt, -broek en sokken makkelijk besteld 

via de CJVV Webshop. Ook zijn er andere CJVV artikelen te vinden in de CJVV Webshop. Deze kan je direct vanuit je luie stoel thuis bestellen. Zoals: trainingsjacks, keepers handschoenen, sporttassen en nog veel meer.

Via ‘Bestellen’ kan je de juiste maat bestellen. Ook kan hier precies aangegeven worden welke bedrukking (namen en rugnummers) er op de kleding dient te komen.

Kortom, de CJVV Webshop maakt alles mogelijk op het gebied van CJVV kleding. Neem snel een kijkje op de website door te klikken op de banner hiernaast!

De bestelling via de CJVV webshop is onder normale omstandigheden binnen 2 werkdagen af te halen. De winkel is gevestigd in Soest, Birkstraat 103.
Ook is bezorging bij je thuis mogelijk. De kosten kunnen per adres variëren, maar worden vooraf in rekening gebracht.

Naast het gemak van online bestellen kan je bij Intersport Van Dam terecht voor het wedstrijdtenue. Hiervan is onder normale omstandigheden altijd voorraad aanwezig.

Wanneer je voor een heel team in één keer kleding wilt bestellen, dien je contact te zoeken met Evert Nawijn (bestuurslid facilitaire zaken). Hierbij gaat het vaak om kleding met sponsoropdruk. In dit geval loopt het besteltraject via de vereniging en kan de levertijd variëren tussen 10 en 15 werkdagen. Je ontvangt bericht zodra de kleding klaar ligt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!