Algemene informatie - CJVV

Sponsors

Algemene informatie

Recreatief voetballen bij CJVV

Er blijkt een steeds grotere behoefte van met name oudere spelers om samen een balletje te trappen zonder competitieverplichtingen. 

Voor leden die overwegen te stoppen met competitievoetbal een mooie manier om de voetbalcarrière op een gezellige en ontspannen manier af te bouwen. Voor de mensen die altijd al graag wilden voetballen, maar op zaterdag geen tijd hebben en/of niet de verplichting willen van een teamsport, een mooie mogelijkheid om toch in die behoefte te voorzien en de conditie op peil te houden.

CJVV speelt met 3 activiteiten op deze behoefte in;

  • Recreanten voetbal
  • 35+ voetbal
  • 45+ voetbal 

 

Recreanten voetbal

Deze groep speelt elke woensdagavond van 20:30 uur tot ongeveer 22:00 uur op de velden van CJVV. Men gebruik maakt gebruik van de faciliteiten van de club als licht, doeltjes en evt. kleedkamer. Vrijwel altijd wordt er een onderling een partijtje voetbal gespeeld, op een half veld. Het zijn allemaal spelers die zelf in competitieverband gevoetbald hebben, maar daar nu door wat voor oorzaak dan ook niet meer toe kunnen komen. Het recreantenvoetbal houd hen op een leuke manier fit en scherp. 


Contactpersoon Recreanten: Albert Vos, e-mail vos.albert@gmail.com

 

35+ & 45+ voetbal

Voor de voetballers die het voetbal nog te leuk vinden om na hun 35e te stoppen heeft CJVV het 35+ en 45+ voetbal. Zowel in het voor- als in het najaar worden er competities georganiseerd met 35+ en 45+ teams van andere clubs. Op 4 vrijdagavonden gaan de teams tegen elkaar in het veld, in een 7 tegen 7 formatie op een half veld. Steeds is één van de 4 deelnemende clubs gastheer. Daarnaast zijn er soms invitatiewedstrijdjes en wordt er deelgenomen aan de KNVB Nederlandse kampioenschappen en het Amersfoorts Voetbalkampioenschap. Aanwezigheid is niet verplicht.

Spelers die op deze manier de voetbalsport willen (blijven) beoefenen, kunnen zich bij de ledenadministratie (ledenadministratie@cjvv.nl of on-line op www.cjvv.nl) als niet-spelend lid van CJVV in te schrijven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!