De Verhuizing van 2000 - CJVV

Sponsors

De Verhuizing van 2000

CJVV is een club met een lange historie. Tachtig jaar van die historie speelde zich af op Nimmerdor, aan de Leusderweg. Eerst een trapveldje met wat doelpalen, later een sportpark. Op den duur paste Nimmerdor niet meer bij een moderne voetbalvereniging. Een hele club laten trainen op één afgetrapt trainingsveldje kan natuurlijk ook niet meer. Na een heel lang proces werd tenslotte besloten naar de Rubensstraat te verhuizen.

Oude clubhuis CJVV

Vrijdagavond 30 juni 2000 vindt de laatste clubactiviteiten van CJVV op Nimmerdor plats. Zo’n 140 leden zijn aanwezig op de slotavond voor een hapje, drankje en enkele afsluitende acties, w.o. een “schijtkoe”op het hoofdveld. Op maandagmorgen 3 juli rijdt de eerste bulldozer de velden op. CJVV op Nimmerdor is nog slechts geschiedenis….

 

Over dit belangrijke stuk van de CJVV geschiedenis maakte CJVV cineast Nico Lodewijks een film op VHS. Hij probeerde alle activiteiten rond de verhuizing naar ons nieuwe sportcomplex vast te leggen. Van fundraising tot eerste steenlegging. Dit leverde een prachtig document op, veel nostalgie en een weemoedig gevoel.

 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!