Murphy’s law in de praktijk - CJVV

Sponsors

Murphy’s law in de praktijk

Sporting '70 VR2

2 - 0

CJVV VR1

Competitie

3e klasse B

Datum

2 april 2022 11:50

Scheidsrechter

R. van den Brink

Accommodatie

Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Zaterdagmorgen was het raak. Sporting ‘70 stond op het programma, zij bemannen een gedeelde tweede plek op de ranglijst. Zware wedstrijd dus. Hier volgt een kleine opsomming van gebeurtenissen in de aanloop naar de wedstrijd voor CJVV: Maar liefst vijf speelsters niet beschikbaar: Scarlet, Elise, Anke, Ruth en natuurlijk Quinty kunnen niet meedoen - Coach van VR2 is onbereikbaar (uiterst logisch ivm het vroege tijdstip) voor last-minute uitleen speelsters VR2 - Auto Jelle besluit niet te starten en wegenwacht is traag - File op de A28 maakt dat twee van de vijf auto’s (met daarin zeven van de dertien speelsters én de kledingtas) veel te laat zijn.

Gelukkig was Renske op CJVV en bereid om mee te gaan naar Utrecht en werd er bij Sporting vriendelijk en flexibel omgegaan met de opgelopen vertraging. Door het aansluiten van Renske en Kris’ voordeel van de twijfel betreffende haar hamstring na een moeizame warming-up, stonden er dertien (semi-)fitte speelsters op het wedstrijdformulier en kon de wedstrijd starten, zij het 25 minuten te laat.

 

Het spel dat CJVV neerzette was -anders dan de uitslag doet vermoeden- sterk. Een knappe reactie op een ongelukkige ochtend. Het sterke Sporting werd met succes uit hun spel gehouden en door duidelijke afspraken werd er door CJVV goed rust in het spel gehouden en was de bal veel in de ploeg. Ook het drukzetten ging volgens afspraak en leverde regelmatig een balverovering op. Een veel voorkomend probleem waar CJVV tegenaan loopt, is dat er weinig aanvallen worden opgezet. Dit was vandaag helaas niet anders. Het zou mooi zijn als we relatief sterk veldspel en de goede samenwerking die bijvoorbeeld vandaag te zien was, vaker zouden kunnen belonen met een goal. De tegengoals die vielen, eentje net voor rust en de ander halverwege de tweede helft, waren directe gevolgen van twee individuele fouten die afgestraft werden door Sporting. Verder heeft de tegenstander twee kansen gehad, waarvan eentje fantastisch uit de kruising gedoken werd door Senna en de ander in een één op één situatie onschadelijk gemaakt door Senna.

 

Samenvattend: een mooie teamprestatie met goed voetbal en een duidelijke trainingsopdracht: aanvallen en scoren!

Volgende week staat om 12u thuis de wedstrijd tegen Odysseus op het programma.

 

Opstelling:

Senna

Ilse - Kris - Nathalie (‘60: Renske) - Laura

Heleen - Lieke - Sara

Lola - Conny - Jasmin (‘46: Brenda)

 

Toppers Elise, Quinty en Anke waren ondanks hun blessure aanwezig voor de nodige moral support, waarvoor dank.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!