Sponsors

HMS VR1 - CJVV VR1

HMS VR1

5 - 1

CJVV VR1

...
...
...
...
...

Competitie

3e klasse B

Datum

2 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

F. Otten

Accommodatie

Zuilen
Burg Norbruislaan 680
3555EZ
UTRECHT
tel. 030-2862915

Vandaag werd er gevoetbald tegen HMS. Na de wedstrijdbespreking op CJVV reden we naar Utrecht, waar we super vriendelijk werden ontvangen door een meneer die later de scheidsrechter bleek. Na het omkleden en een iets te korte warming-up, werd er afgetrapt.

De eerste helft was een lastige. CJVV voetbalde tegen zichzelf, wat voornamelijk veroorzaakt werd door de scheidsrechter, die de wedstrijd stuk floot, maar wel consequent uitsluitend in het nadeel van CJVV en dus heel opzichtig één kant op. Dit zorgde voor veel opstandigheid bij CJVV, waardoor de focus op de wedstrijd en het eigen spel verminderde. Ere wie ere toekomt: tegenstander HMS reageerde niet op de partijdigheid van de scheidsrechter en ook niet op de vijandigheid die dat opleverde bij CJVV, waardoor zij er als team voor zorgden dat de wedstrijd gemoedelijk bleef en dat was erg prettig. Een leuke tegenstander, dus!

De eerste helft van de eerste helft ging erg gelijk op. HMS had al een kans gehad maar de eerste goal viel voor CJVV. Op linksback ontving Laura de bal vanuit de opbouw en ging een een-twee aan met Conny die zich op die manier vrij kon spelen en de tijd had voor een dieptepass naar rechtsbuiten op Elise. Elise had haar directe tegenstander eruit gelopen en hield het hoofd koel door breed te leggen op de goed meegelopen spits Ruth, die scoorde! Een prachtige aanval uit het boekje en 0-1 voor.
Het leek erop alsof CJVV daarna wat inzakte, wat wellicht de verdienste was van HMS, die er een tandje bovenop deed. Zij bleken een ploeg die voornamelijk aanvallend erg sterk is, waardoor CJVV veel aan het tegenhouden was. Gelegenheidskeepster Lieke kon een heleboel ballen goed tegenhouden en ook de achterhoede onder leiding van Kris en Nathalie heeft een grote hoeveelheid ballen weggewerkt, maar toch viel na een tijdje de 1-1. Ook maakte HMS voor rust de 2-1, waarbij nog wel de sidenote kan dat dit uit een foutieve ingooi gebeurde (dit zeiden ze zelf tegen elkaar). Later nog een prachtige aanval van CJVV, waarbij Elise weer breed legde op Ruth, maar Ruths inzet ging nét naast.

Tweede helft ging rechtsbuiten Elise onder de lat staan en vervolgde Lieke de wedstrijd naast Conny als centraal verdedigende middenvelder, waarbij Lola doorschoof naar rechtsbuiten.

Ook in deze helft kwam CJVV initieel redelijk aan opbouwen toe, vooral via Heleen en ook de zeer sterk spelende Lieke -die combinaties aan kon gaan met Anke- maar toch leek CJVV steeds te stranden in de aanval. Jasmin kwam halverwege de tweede helft nog in de ploeg voor Conny, op linksbuiten, waarbij Quinty terugzakte naar het middenveld en dat eigenlijk erg goed deed. Jasmin gaf weer nieuwe aanvallende impulsen, vooral door goed doorjagen. Toen Scarlet inviel voor Lola, schoof Quinty weer door naar voren en kwam Kris op het middenveld te spelen zodat Scarlet centraal achterin kwam. Er kwam wat meer berusting aan beide zijdes, waarbij HMS nog drie keer scoorde in de tweede helft. Eindstand 5-1.

Al met al een wedstrijd die eerlijkheidshalve gewoon niet goed ging bij CJVV. Toch waren er achteraf nog wat kleine positieve puntjes te vinden, gelukkig. Zo was een counter van HMS dwars door het midden nodig om ervan te leren, maar dit zorgde ervoor dat het in een aantal situaties daarna niet nog een keer gebeurde en dat werd dus goed opgepakt door CJVV.

Opstelling:

Lieke / Elise
Heleen - Kris (/Scarlet) - Nathalie - Laura
Conny / Lola (/Lieke - Quinty - Kris)
Quinty (/Jasmin) - Anke - Elise (/Lola)
Ruth
*Helaas kon de wel-meegereisde Amber vandaag niet meespelen, zij had teveel last van de nasleep van had bezoek aan de kaakchirurg van afgelopen week.

Volgende week om 12u uit bij Achterveld.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!