Sponsors

CJVV VR1 - Hercules VR2

CJVV VR1

1 - 2

Hercules VR2

29'
...
74'
...

Competitie

3e klasse B

Datum

30 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

A.R.I.E. van Slooten

Accommodatie

Sportpark Vermeerkwartier
Gasthuislaan 70
3817EP
AMERSFOORT
tel. 033-4611820

CJVV VR1 - Hercules VR2 

 

Vandaag vond de wedstrijd tegen Hercules VR2 thuis plaats. Het heeft 90 minuten lang geregend, dus u kunt het sfeertje zelf wel invullen. De eerste tien minuten begonnen wat onrustig, maar later kwam CJVV beter in de wedstrijd en kon het redelijk zelf spel maken. Halverwege de eerste helft viel een tegengoal, na balverlies op het middenveld werd de bal van afstand geschoten, raak. Gelukkig was daar in de 42e minuut het antwoord van CJVV. Lola speelde op eigen helft Conny in, die zich ver had laten terugzakken. Deze kaatste breed op Quinty en die gaf een wereldpass op Elise. Elise liep haar eerste mannetje eruit en omspeelde de tweede, waarna ze de bal hard achter de keepster liet verdwijnen. Verdiend 1-1. Verder nog in de eerste helft: Scarlet die twee keer fearless uit haar goal kwam en dit beide keren succesvol deed! Ook de rest van de wedstrijd stond zij goed haar mannetje onder de lat. En bespeurden we daarbij nou ook enigszins plezier op haar gezicht?

 

Tweede helft begon en CJVV kwam goed uit de startblokken: er waren een paar goede kansen. Zo leken bij Quinty bijna al haar acties te lukken en gaf ze na een mannetje gepasseerd te hebben een mooie breedtepass, maar de keepster zat er net te snel bij.  Laura proefde vandaag een beetje aan de term opkomende back, want zij heeft voor veel beweging naar voren gezorgd in zowel de eerste als tweede helft. Lola, Lieke en Anke werkten goed samen op het middenveld, waarbij de keuzes tussen naar voren en rust bewaren door terug te spelen bijzonder goed geregisseerd werden door Lola, die een topwedstrijd speelde vandaag. Heuglijk nieuws: Sara maakte haar debuut bij CJVV door in te vallen op linksbuiten. Minder heuglijk nieuws: Kris belande op de grond waarna een tegenstander op haar kuit ging staan. Even leek het niet te gaan, maar daarna toch de wedstrijd uitgespeeld, chapeau. Amber viel in halverwege de tweede helft, waardoor ze nog even mee kon strijden op het middenveld. Helaas viel met nog twintig minuten op de klok de 1-2, weer uit een schot van afstand. De 2-2 hing echt nog in de lucht. Zo zorgden Lola en Anke voor dreiging en waren er twee prachtige en kansrijke vrije trappen van Heleen -waar helaas niemand tegenaan liep. Tien minuten voor tijd schoot het bij Nathalie (die een enorm sterke wedstrijd speelde in het centrum van de verdediging) in haar voet, waardoor Renske nog even tien minuten kon knallen en dat met verve deed.

 

Zo’n 1-2 is enorm balen en nog extra balen wanneer iedereen aan alles voelt dat dit vandaag absoluut niet nodig was geweest. Positief gezien: nieuwe input om op te trainen komende week en aanstaande zaterdag de rug rechten tegen Odysseus VR2, uit om half 1.

 

 

Opstelling:

Scarlet

Heleen - Kris - Nathalie (Renske) - Laura 

Lieke - Lola (Amber)

Quinty - Anke - Elise (Sara)

Conny (Lola)

 

Trainer: Jelle

Geblesseerd, maar foutloos in de aanmoediging en bediening van het scorebord: Brenda en Ruth

Vlagger (ontzettend bedankt): Lars

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!