Sponsors

Odysseus VR2 - CJVV VR1

Odysseus '91 Vr2

2 - 0

CJVV VR1

Competitie

3e klasse B

Datum

6 november 2021 12:30

Scheidsrechter

E.P.A.G. Schouwenberg

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Vandaag een wedstrijd die een dikke kater opleverde, vanwege de uitslag maar vooral door de uitgevallen (lees: uit de wedstrijd geschopte) Quinty.

 

CJVV begon oké, met wat kleine kansjes voor bijvoorbeeld Elise en Ruth, die er vandaag beiden lekker fel inzaten. De voorhoede van Odysseus kwam er nauwelijks doorheen door steady werk van onze verdediging, op één moment in de eerste helft na waarbij de spits van de tegenstander goed gebruik maakte van de verwarring achterin over al dan niet buitenspel en scoorde. Verdere opvallendheden in de eerste helft waren dat Laura af en toe twee speelsters moest verdedigen maar dit met verve deed, Nathalie en Kris goed samenwerkten achterin waardoor de mogelijkheid tot rustig opbouwen er was en Lieke die duidelijk de meeste aanbieden-en-weer-doorbewegen-als-je-de-bal-niet-krijgt-meters heeft gemaakt.

Goed, 1-0 achter met rust. 

 

 

Er volgden wegens pijntjes en blessures wat wisselingen: in posities maar ook kleding, wat allemaal ter plekke moest gebeuren omdat de kleedkamers toch wel erg ver waren.

Highlights van de eerste helft (want geen kracht om een mooi verhaaltje te maken, wat natuurlijk niets te maken heeft met het feestje van gisteren):

  • Scarlet was overtuigend in teamspirit door in de rust aan te bieden om te gaan keepen waarbij ze ook goed slaagde in de uitvoering hiervan. Dus: Scarlet keepen, Sara van spits naar rechtsback (met de excuses van Jelle), Elise eruit, Lola naar rechtsbuiten, Amber naar het middenveld, Conny in de spits. Volgt u het nog?
  • Het lukte co-captains Anke en Conny (laatstgenoemde natuurlijk allang blij dat ze onder de lat vandaan mocht) om ondanks de stand de clichématige kop omhoog te houden met hun pogingen om de sfeer er goed in te houden.
  • Een aantal knappe aanvallen van Lola op rechtsbuiten waar ze een aantal keer na elkaar moeiteloos langs haar verdediger kwam, meerdere keren na mooie passjes van Quinty.
  • Goed-gelukte invalbeurt van Amber, die 90 procent van haar duels won en mooi de rust kon bewaren.
  • Quinty die dus na een vrij schandalige overtreding van het veld gedragen moest worden en na de wedstrijd het ziekenhuis met een bezoek moest vereren, waar na een foto bleek dat de plaat/schroef in haar been verplaatst is (wat niet gebeurt zonder impact van buitenaf). Even nog gecheckt bij de scheids of ‘ie kaarten bij zich had, deze bleek het ‘op het randje maar niet erover’ te vinden.
  • Het invallen van Ye Linde en Cira vanuit de MO19. Beiden deden het hartstikke goed en dat is hoopgevend!
  • Er viel nog een tegengoal door een prima uitgespeelde aanval van Odysseus: 0-2.

 

Helaas 0-2 verloren en dat is ontzettend balen. Op de terugweg naar Amersfoort bleek dat de meiden van het tweede helaas hun belangrijke wedstrijd tegen Oranje-Wit verloren hadden met 3-1, overigens wel na een leuke en sportieve wedstrijd. Gelukkig was daar bij aankomst op het Vermeerkwartier de promotiekraker van heren 1, waar we nog van de tweede helft, de sfeer en de winnende goal van Pim konden meegenieten. ‘s Avonds vond het Oktoberfest plaats in de kantine en daar bleek dat overwinningen vieren met een feestje en na verlies afleiding zoeken in een feestje eigenlijk dusdanig dicht bij elkaar liggen dat het perfect samen gaat. Het werd kneitergezellig.

 

Volgt nu nog de opstelling van vandaag en de informatie dat er volgende week geen wedstrijd is, waarbij we hopen dat in de tussentijd alle pijntjes en gekkigheden de tijd hebben om zo goed mogelijk te herstellen.

 

Conny (Scarlet)

Scarlet (Sara) - Kris - Nathalie - Laura

Lieke - Lola (Amber)

Elise (Lola) - Anke (Quinty / Conny) - Quinty (Ye Linde)

Ruth (Sara / Conny / Cira)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!