Sponsors

Homepage

 

Vacatures: maak CJVV sterk door vrijwilligerswerk!

18 januari 16:45  We zijn met elkaar een nieuw kalenderjaar ingegaan. Dat betekent dat sommige mensen goede voornemens hebben: wellicht wil je meer tijd besteden aan je gezin of vrienden, wil je meer sporten of wil je iets maatschappelijks betekenen. meer »

57x gelezen

Sijtze Wobbes en Dennis Been verlengen contract

13 januari 9:45  Het bestuur van CJVV is verheugd bekend te maken dat het contract van de hoofdtrainer Sijtze Wobbes en assistent trainer Dennis Been voor volgend seizoen is verlengd! Gezien de goede prestaties, de sfeer, de goede samenwerking tussen beide trainers en de goed georganiseerde structuur rondom het 1e elftal maakt dat het bestuur graag nog een jaar verlengd. We hopen op een succesvol 2e seizoenshelft en dan op naar de 2e klasse!

134x gelezen

Lees hier Op De Stip online

23 december 10:45  Wist je dat je Op De Stip ook online kan lezen? Blader hier dit mooie blad digitaal door!meer »

164x gelezen

Achter de schermen bij CJVV 1

23 december 8:00  "Herhaling is de kracht van het leren. Dat is wel duidelijk geworden voor ons. Elke dinsdag en donderdag schallen de stemmen van trainers Sijtze, Dennis en Erwin over het veld. Kaatsen, draaien, vasthouden, openen, afronden. Vanaf de eerste competitiewedstrijd plukken we de vruchten van ons arbeidsethos. 25 september werd ’t Gooi met maar liefst 2-10 afgedroogd." meer »

172x gelezen

Nieuwsjaarswensen van Peter Coenen

20 december 13:15  Hierbij de jaarlijkse nieuwjaarswensen van onze voorzitter Peter Coenen! Zijn poëtische uitingen waren altijd te lezen op de site, maar deze keer leest hij het aan ons voor in een video. Via Peter wil CJVV jou fijne feestdagen wensen! Klik op de link hieronder om de video op YouTube te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=LS6FSE161OE

158x gelezen

Evert Nawijn krijgt cheque overhandigd voor de PLUS spaaractie

17 december 10:30  In de periode van 5 september t/m 13 november konden CJVV'ers meedoen aan de PLUS actie 'Spaar je club gezond'. meer »

166x gelezen

CJVV Dames 1 in nieuw jasje gestoken!

7 december 10:00  CJVV DAMES 1 in het nieuw! Het meisjes- en damesvoetbal zit in de lift en ook bij CJVV zien we het aantal leden groeien. Naast het sterk aantal groeiende meidenteams, heeft CJVV al jaren twee damesteams. Sinds dit seizoen heeft CJVV flink geïnvesteerd in het eerste elftal van de damesafdeling. Met dit kledingpakket lopen de dames én teamtrainer Jelle er goed bij! 🔥 meer »

220x gelezen

JUBILEUMLOT GEKOCHT? KOPERS KRIJGEN GELD TERUG!

7 december 8:30  Het was ergens begin maart 2020 dat je misschien een lot kocht in de CJVV 100 jaar jubileum loterij. Helaas brak echter snel nadat een de eerste 100 loten waren verkocht, de pandemie uit en moest de verkoop van de loten worden stop gezet. Daarna werden we continu geteisterd door maatregelen waardoor we verder geen loten meer konden verkopen. Onlangs besloot het bestuur van CJVV de verloting nu definitief te cancelen en het bedrag voor de al verkochte loten terug te storten.meer »

131x gelezen

CJVV G2 NAJAARSKAMPIOEN!

4 december 18:00  G-team CJVV kampioen! Het G-team is er zaterdag in geslaagd om de titel binnen te halen. Na een bloedstollende ontknoping van de competitie bleek CJVV toch wel een maatje te sterk voor de concurrentie. Met een doelsaldo van +41 was een overwinning genoeg om de titel veilig te stellen. Tegenstander was NVC, zeker geen makkie wetende dat er uit bij NVC slechts met 4-5 gewonnen was. meer »

153x gelezen

Zaalvoetbal 3-daagse | De Voetbalschool

1 december 8:00  Op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december aanstaande organiseert De Voetbalschool in samenwerking met CJVV een Zaalvoetbal 3-daagse. Deze 3-daagse vindt plaats in de sportzalen van scholengemeenschap Het Element, in Amersfoort.meer »

124x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!