Homepage - CJVV

Sponsors

Homepage

 

MO20 ZOEKT TRAINER(S)

Vandaag, 31 mei 8:15  Voor onze beloftenteam MO20 is CJVV op zoek naar een ambitieuze trainer die de getalenteerde spelersgroep gaat klaarstomen voor het eerste Vrouwenelftal. meer »

32x gelezen

CJVV definitief veilig na eenvoudige zege op Otterlo

Gisteren, 30 mei 13:15  Het moest wel heel gek lopen wilde CJVV zich zaterdag tegen Otterlo niet veilig spelen; het moest zelf dik verliezen van de degradant en de concurrentie moest dik winnen. CJVV liet er geen twijfel over bestaan door reeds na 6 minuten een einde te maken aan alle twijfels door 1-0 te maken. Gestaag werd de voorsprong vergroot en toen na 90 minuten een 5-0 op het scorebord stond kon het feest losbarsten; met versterkte degradatieregeling handhaven in deze sterke tweede klasse is bijna net zo’n knappe prestatie als het ongeslagen kampioenschap van vorig jaar. meer »

125x gelezen

Teamindeling meiden 2023/2024

Gisteren, 30 mei 8:00  De teamindeling voor het nieuwe voetbalseizoen is bekend!meer »

437x gelezen

NEXT MATCH: CJVV 1 - SV OTTERLO 1

25 mei 9:30  Voor CJVV is het zaak om komende zaterdag alle twijfel over verlenging van het tweedeklasserschap uit te sluiten door thuis van Otterlo te winnen. meer »

139x gelezen

Wie zit er in het CJVV Bestuur?

23 mei 11:15  Wie zit er eigenlijk in het bestuur van onze sportvereniging? Wie zijn dat en wat doen ze? Van links naar rechts: Jurriaan, Berthold, Evert, Dorine, Renske en Lars.meer »

177x gelezen

CJVV keert met nederlaag maar toch goed gevoel terug naar Amersfoort

22 mei 15:45  Na de kansloze 3-0 nederlaag tegen topploeg Veensche Boys had bijna niemand het meer over de wedstrijd. De geel-zwarten hadden de schade beperkt gehouden en zagen naaste concurrent CDW met 1-1 gelijkspelen bij VRC. Omdat Jonathan won heeft CJVV nu 3 punten voorsprong op beide ploegen maar heeft CJVV een voordeel van 13 doelpunten op zowel CDW als Jonathan. Met nog een wedstrijd tegen hekkensluiter Otterlo in het verschiet mag dit niet meer misgaan. De laatste (tevens de eerste) keer dat Otterlo won was op de eerste speeldag (24 september 2022). Hierna speelde de ploeg nog twee keer gelijk, staat het met 5 punten troosteloos onderaan en is reeds enige tijd verzekerd van degradatie. Gezien het feit dat CDW en Jonathan pittige tegenstanders treffen (respectievelijk Valleivogels en VRC) lijkt een verlenging van het tweedeklasser schap verzekerd voor CJVV.meer »

203x gelezen

Geef je hier op voor het CJVV Vermeerkamp 3 juni!

20 mei 10:30  CJVV organiseert op as 3 juni van 13:00-16:00 weer het bekende Vermeerkamp met sport en spel. Met name de jeugd is uitgenodigd om hieraan deel te nemen. meer »

320x gelezen

CJVV doet goede zaken in strijd om lijfsbehoud

15 mei 8:45  Het stond vorige week al in de krant; El Niňo schijnt terug te zijn. Ook bij CJVV was hij terug, met twee goals besliste Nino Koudijs de wedstrijd tegen Lunteren en bezorgde de geel-zwarten een goede uitgangspositie voor nog een jaar tweede klasse. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje kon het talrijke CJVV publiek genieten van de 3-1 zege.meer »

360x gelezen

TEAMUITJE CJVV DAMES 1

14 mei 12:15  Dames 1 heeft zaterdag een ontzettend leuk en gezellig teamuitje gehad.meer »

160x gelezen

CJVV 2 ON TOUR!

11 mei 13:00  De mannen van het tweede waren afgelopen weekend in Gelsenkirchen (geen aanrader voor een romantisch weekend met de vrouw/man).meer »

155x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!