Homepage - CJVV

Sponsors

Homepage

 

Wedstrijdverslag CJVV 1 - Veensche Boys 1

Vandaag, 30 januari 13:00  CJVV stunt met overwinning op sterker geacht Veensche Boys Er waren 62 minuten gespeeld toen Pim Kers zijn lichaam tussen de man en de bal zette en zodoende alleen op keeper Jordy Deckers af kon stormen. De tweede goal van CJVV was een feit, welgeteld twee pogingen op doel waren hier voor nodig geweest, terwijl een week eerder in Otterlo op dat moment een 1-0 achterstand nog moest werden weggepoetst na liefst 9 open kansen. De ene week is de andere niet. meer »

112x gelezen

Inschrijving CJVV Darttoernooi

Vandaag, 30 januari 11:30  Op vrijdag 10 februari vindt bij CJVV het dart toernooi plaats! Het toernooi begint om 20:00 en vindt plaats in de kantine. Er wordt gestreden in teams van twee personen en er zijn mooie prijzen te winnen. Doe je mee? Schrijf je in via het inschrijfformulier.meer »

171x gelezen

Club van 100 sponsort nieuwe kleding aan G teams!

24 januari 18:00  Recent heeft de Club van 100 nieuwe kleding uitgedeeld aan de Gteams. al jaren sponsort de club van 100 van CJVV de G teams met kleding. Het was weer tijd voor een update en daarom zijn alle G teams in het nieuw gestoken. De elftallen zijn er erg blij mee!meer »

69x gelezen

Wedstrijdverslag SV Otterlo 1 - CJVV 1

22 januari 14:15  CJVV buigt achterstand om en boekt belangrijke zege!meer »

189x gelezen

Hoofdtrainer Sijtze Wobbes wordt voor 1 jaar verlengd als hoofdtrainer bij A selectie CJVV!

21 januari 16:15  Sinds het seizoen 2015/2016 staat Sijtze aan het roer bij het vlaggenschip van CJVV. Onder zijn leiding werd CJVV dat jaar kampioen in de 3e klasse. Op dit moment spelen de gele leeuwen in de tweede klasse. meer »

124x gelezen

Alle thuis wedstrijden van vandaag (21 jan) afgelast!

21 januari 8:30  Ivm besneeuwde velden is tijdens de veldkeuring vanochtend gebleken dat er niet gevoetbald kan worden vandaag op onze velden. Helaas betekent dit dat alle thuis wedstrijden vandaag niet doorgaan.

117x gelezen

39e Winter Bosloop groot succes!

8 januari 17:30  Een zaterdag die de boeken ingaat! Een geweldige opkomst bij alle 3 de afstanden. Zowel leden als niet-leden die zich hadden ingeschreven. Droog, beetje zon en wederom een prachtig parcour met het Randebroekerbos als toneel. De 2 KM vond volledig plaats op het sportpark en hierdoor stonden alle ouders eerste rang 😬 Naast de loop was er het Rad van Avontuur met prachtige prijzen en we hadden zanger Mike Klein die ons voorzag van heerlijke meezingers. Ruim 215 deelnemers in totaal en geen enkele blessure. Vanuit de Winterbosloop commissie zijn wij heel blij met het verloop en het enthousiasme van een ieder. Tot volgend jaar allemaal 🙌🏻meer »

516x gelezen

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsborrel!

6 januari 12:00  Zoals u in eerdere berichtgeving heeft kunnen lezen heeft CJVV dit jaar 10 jubilarissen te huldigen. 8 hiervan waren aanwezig op de nieuwjaarsborrel en konden hun speldje, mooie woorden en bloemen onder luid applaus in ontvangst nemen. Vele hadden vrienden of familieleden meegenomen, het was hierom een gezellige bedoeling in de CJVV kantine. Voorzitter Dorine Folkertsma sprak alle jubilarissen met een persoonlijke woordje toe (hierover leest u meer in a.s. Op de Stip) en secretaris Berthold Eshuis mocht de speldjes opspelden, wat niet elke keer even soepel ging ;) meer »

204x gelezen

CJVV wenst leden beste wensen voor 2023 op gezellige nieuwjaarsborrel!

3 januari 22:15  Het CJVV bestuur heeft de leden de beste wensen voor 2023 toegewenst op een gezellige nieuwjaarsborrel. Voorzitter Dorine Folkertsma wenst tijdens een toespraak de leden toe om boven zichzelf als persoon, als voetballer en als club uit te stijgen. meer »

193x gelezen

MEIDENDAG | ZATERDAG 28 FEBRUARI

3 januari 11:30  SAVE THE DATE! meer »

139x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!