Homepage - CJVV

Sponsors

Homepage

 

Vrijwilligers bedankt!

Gisteren, 7 december 14:00  Vandaag 7 december is Nationale dag van de vrijwilliger. Ook bij CJVV zijn we ontzettend blij met al die tientallen vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Daarom ontvangen de vaste vrijwilligers een deze dagen ook een waardering in de bus; houd je brievenbus dus goed in de gaten. meer »

44x gelezen

CJVV zet zegereeks voort met overwinning op VVOP

6 december 9:45  Het moet een week of 4 geleden zijn toen trainer Sijtze Wobbes zijn spelers vroeg “kunnen wij in de laatste 5 wedstrijden voor de winterstop 10 punten halen?”. Het merendeel knikte instemmend en vol vertrouwen dat dit zou kunnen lukken. Zie nu, 4 wedstrijden verder heeft CJVV 12 punten gehaald en staat het op een gedeelde 2e plaats van de tweede klasse. Met nog een wedstrijd te gaan, uit tegen De Bilt, is de doelstelling reeds gehaald met dus nog een wedstrijd in het verschiet. Als nieuwbakken vader was aanvoerder Niels Dunsbergen weer aanwezig en enkele geblesseerden keerden terug op de bank. Dit terwijl Joris Ligthart juist in de lappenmand is geraakt met gescheurde enkelbanden, opgelopen op de training. meer »

146x gelezen

Sinterklaas op CJVV!

4 december 16:30  .meer »

99x gelezen

9 december CJVV Pubquiz!

4 december 13:00  Dit jaar gaan we bij CJVV voor het eerst een pubquiz organiseren. Naast de jaarlijkse voerbalquiz zijn we ook benieuwd hoe het gesteld is met de algemene kennis van onze club naast de voetbalkennis.meer »

242x gelezen

Welkom op de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2024!

4 december 12:45  Het elkaar op Nieuwjaarsdag ontmoeten doen we veel en graag in de familiekring zo is ons gebleken. Maar ook als CJVV’ers willen we elkaar in het nieuwe jaar graag ontmoeten. Niet alleen vanwege de traditie, meer nog vanwege het feit dat het elk jaar weer een prettig moment is om elkaar te ontmoeten en samen vooruit te blikken naar het nieuwe CJVV jaar. Alle CJVV’ers worden dan ook van harte uitgenodigd in ons clubgebouw vanaf 20:00 uur. meer »

67x gelezen

CJVV profiteert optimaal van man-meer situatie en klopt Valleivogels

28 november 14:30  Het was alweer 12 jaar geleden dat CJVV voor de laatste keer een punt pakte tegen Valleivogels. Good-old Wilfred Rietveld was destijds verantwoordelijk voor de 0-1 overwinning die de geel-zwarten boekten. Aan de puntloze serie kwam zaterdag abrupt een einde, na 90 minuten spektakel prijkte er een 2-5 overwinning op het scorebord. Een groot gedeelte van de wedstrijd zag het er echter niet naar uit dat CJVV zo’n ruime overwinning zou boeken. Valleivogels was de eerste helft de bovenliggende partij en kwam dik verdiend op een 2-0 voorsprong, totdat Rob van Eem in de fout ging en de Scherpenzelers met 10 man kwamen te staan. Wederom puzzelen voor de technische staf van CJVV. Egbert Munneke, Evan Holtewes, Gijs Wobbes en Daan Noorman kampten met (spier)blessures. Aanvoerder Niels Dunsbergen was in de vroege ochtend vader geworden van een dochter (met de mooie naam Rosa) en was vanzelfsprekend ook afwezig. meer »

252x gelezen

In Memoriam - Willem van Loveren

26 november 22:00  Op 20 november 2023 overleed Willem van Loveren. Willem is 76 jaar geworden. Willem is herdacht en begraven afgelopen zaterdag op Rusthof. meer »

315x gelezen

Wind en regen deren CJVV niet; volle winst in Maarssen

21 november 18:00  Het zijn de moeilijkste wedstrijden maar op een sfeerloos sportpark in Maarssen, waar in verband met de regen moest worden uitgeweken van het hoofdveld naar een kunstgras bijveld, heeft CJVV wederom 3 welkome punten bijgeschreven. Coach Sijtze Wobbes moest puzzelen, na het vertrek van Pim Kers en blessures van Gijs Wobbes en Evan Holtewes mocht Tristan van Kuilen zijn opwachting maken in de punt van de aanval. Hij heeft zich bij de Onder-23 van CJVV nadrukkelijk in de kijker gespeeld en kreeg zodoende de kans om zich in het eerste team te bewijzen.meer »

266x gelezen

Zon breekt door voor CJVV; 3-2 winst op Lunteren

14 november 10:45  Alsof het zo moest zijn breekt vlak voor de aftrap van CJVV-Lunteren de zon door boven sportpark Vermeerkwartier, waar tijdens de warming-up nog een striemende regenbui de velden teistert. Ook de eindstand is, na twee opvolgende nederlagen, weer eens in het voordeel van de geelhemden. Mede middenmoter Lunteren wordt met 3-2 verslagen waardoor CJVV naar de 5e plek stijgt. Matchwinner wordt Scotty Kneefel die, op een moment dat beide ploegen genoegen lijken te nemen met een punt, met een prachtige actie de wedstrijd beslist. meer »

276x gelezen

Gezellige regenachtige 65+ middag!

13 november 12:00  Afgelopen zaterdag was er weer een 65+ middag voor onze leden. U ziet al: veelal bekenden die al jaar en dag op CJVV rondlopen en zich inzetten als vrijwilliger en/of gewoon wekelijks een wedstrijd komen supporten. Gezamenlijk werd er onder het genot van een hapje en drankje tussen de buien door de wedstrijd van CJVV1 - Lunteren 1 gekeken. Een gezellige middag zo voor onze oudste leden 💛🖤.meer »

211x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!