Sponsors

Homepage

 

Wedstrijdverslag CJVV - Cobu Boys

Gisteren, 19 september 12:00  Het is zaterdag 18 september en CJVV speelt haar laatste groepswedstrijd in de beker, tegen het eveneens Amersfoortse Cobu Boys. Waar door de selectie het doel gericht is op de competitie, wordt deze wedstrijd zeker niet licht genomen en is de concentratie hoog bij de jongens. Het is een onverwacht warme dag en het veld voelt een beetje zwaar aan. Desalniettemin begint CJVV dominant aan de wedstrijd. Het duurde desondanks wel even voordat de bal in het netje lag. Rond de 20e minuut een schot van Pim dat nog wordt gered door de keeper maar die is in tweede instantie kansloos bij de rebound van Nino; 1-0. Verdedigend is het niet altijd soepel maar de Geel-Zwarten blijven overeind en Pim maakt na een strakke aanval over rechts de 2-0. Dit is tevens de ruststand. Er wordt even gesproken over de verbeterpunten, er wordt nadruk gelegd op ‘het houden van de nul’ maar de jongens waren ook zeker op zoek naar meer doelpunten. Deze vallen uiteindelijk ook als eerst Niels in twee pogingen de 3-0 maakt, Pim weer voor de 4-0 aantekend, Nino na een mooie combinatie de 5-0 binnenschiet, en Pim zowel de zesde als de zevende goal op dezelfde wijze weet de maken via voorzetten van de rechterzijde. CJVV wint eenvoudig van Cobu Boys en bekert door met 9 uit 3. De focus ligt volledig op de komende wedstrijd, uit tegen ‘T Gooi, en nodigt daar alle supports van harte uit.

39x gelezen

Spaar mee en sponsor CJVV!

18 september 11:30  Spaar mee voor CJVV met Voetbalpassie! Vanaf 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij de Albert Heijn & Plus in Amersfoort Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 deelnemende producten. Elke bestede euro levert één punt op en met een volle spaarkaart sponsor je CJVV met één euro. Doe je boodschappen bij de AH of de Plus, spaar je spaarkaart vol en sponsor onze club! 💛🖤

40x gelezen

Update 14-09: Wijzigingen trainingsschema 2021-2022

15 september 14:00  Op onderstaande schema staat de indeling van de trainingen. Het is belangrijk dat teams zich aan de indeling houden, anders heeft een ander team er last van. Heb je vragen over het schema? Meldt je je bij jouw coördinator. meer »

246x gelezen

CJVV/LIFE GOALS NAAR DE EUROPEAN LIFE GOALS

15 september 8:30  De European Life Goals Games is een groot sociaal sportevenement met ruimschoots 400 kwetsbare deelnemers uit meer dan tien Europese landen. Veel deelnemers van het voetbaltoernooi kennen een moeilijk leven, maar het sporten en het actief bezig zijn draagt bij aan een gezonder leven.

38x gelezen

Agenda en stukken ALV - 27 september Algemene Leden Vergadering 2021

13 september 9:00  Zoals u op de mail heeft kunnen lezen is dit jaar de algemene ledenvergadering op maandagavond 27 september vanaf 20:00 uur. Heeft u geen mail ontvangen van Cjvv? Kijkt u dan in uw map met ongewenste email of spam (zie https://www.cjvv.nl/1/1935/cjvv-mails-in-ongewenste-e-mail/). Staat ook in uw ongewenste mail geen mail van Cjvv? Stuur dan een bericht naar communicatie@cjvv.nl De ALV is het moment waarop het bestuur van CJVV verantwoording zal afleggen over het afgelopen jaar en waar we graag met de leden in gesprek gaan over alles wat onze club aangaat. Hierbij zijn alle leden en de ouders van de jeugdleden van harte uitgenodigd om de vergadering bij te wonen.meer »

77x gelezen

Dames 1 zoekt een keepster!

13 september 8:00  Met de aanstelling van trainer Jelle Brouwer is de vernieuwde Dames 1 selectie bijna compleet. Dames 1 is dringend op zoek naar een keepster die het team compleet kan maken. Heb jij enig ervaring en wil je graag deel uitmaken van een gezellig, fanatiek en bovenal sportief damesteam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse en/of zou je een keer willen meetrainen? Stuur een mail naar: communicatie@cjvv.nl of stuur ons een persoonlijk bericht op onze sociale: CJVV Amersfoort. *Als keepster van dames 1 train je tweewekelijks op uitdagend niveau en is er een mogelijkheid voor keeperstraining samen met onze keepsters uit de jeugdafdeling.

50x gelezen

Wedstrijdverslag CJVV 1

12 september 19:00  Op zaterdag 11 september speelde CJVV haar tweede bekerwedstrijd, tegen Oranje-Wit. Waar bij de opkomst de zon nog bijna doorbrak, zou het tijdens de wedstrijd op en af regenen. CJVV speelt tegen een kwalitatief duidelijk mindere tegenstander. Dit wordt op de score relatief mild uitgedrukt als er bij rust een 3-1 voorsprong op het scorebord staat. De Geel-Zwarten weten uit een paar aardige aanvallen te scoren. Pim scoort in de eerste helft twee keer en Evan prikt er ook een binnen. Er lag veel ruimte op de helft van de tegenstander en hiervan werd geregeld gebruik gemaakt, waardoor Scotty aan de linkerkant en Evan en Sido aan de rechterkant vaak de achterlijn konden halen voor een voorzet. De tweede helft blijft CJVV dominant doorspelen en scoort het nog een paar doelpunten. Zo maakt Wobbes er twee, en doelpuntenmakers van de eerste helft Evan en Pim voegen ook nog een doelpuntje aan hun totaal toe. Een mooie 7-1 overwinning die misschien nog wel hoger had uit kunnen vallen. Het eerste heeft nu zes uit twee en maakt een goede kans om eerste in de bekerpoule te worden.

163x gelezen

CJVV mails in 'ongewenste e-mail'

7 september 13:00  CJVV houdt clubleden, supporters en vrijwilligers graag op de hoogte van alle nieuwigheden en evenementen. Dit gaat via onze socials, maar ook geregeld per mail. De laatste tijd komen onze e-mails als 'ongewenst' in de spambox terecht. Om dit in de toekomst te voorkomen kun je CJVV mails toestaan. Hiermee voorkom je dat de mails in de verkeerde postval terecht komen.

113x gelezen

Wedstrijdverslag!

4 september 19:15  Na een geslaagd teambuildingsweekend op Texel met veel gezelligheid, sport en weinig slaap gaat de knop voor CJVV 1 weer om. De eerste officiële wedstrijd staat namelijk weer voor de deur. Bij vlagen leek het teamweekend al direct een positief effect op het niveau te hebben. Trainer Sijtze heeft tegen Brederodes nog geen beschikking tot alle spelers, door vakantie en wat blessures. Daarnaast zijn er wat jongens op de weg terug van blessures en zijn niet in staat om 90 minuten te spelen. meer »

267x gelezen

CJVV, MES QUE UN CLUB

3 september 16:00  ‘Mes que un club’ is de tekst die bij FC Barcelona groot op de tribune staat. Het is Catalaans voor ‘meer dan een club’, een verwijzing naar dat de plaatselijke FC voor haar leden méér betekent dan dat het slechts een voetbalclub is. Het staat voor de Catalaanse identiteit en voor de vijf waarden die ze delen (Respect, Ambitie, Inzet, Nederigheid en Teamwork). meer »

423x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!