Sponsors

Ruilbeurs sluit voetbalplaatjes actie CJVV af

19 december 2012 9:00


De afgelopen weken was CJVV in de ban van de PLUS voetbalplaatjes actie. De albums begonnen bij vele CJVV’ers al aardig vol te raken. Maar die laatste open plekken, die moesten natuurlijk ook gevuld. Daarom werd er op zaterdag 15 december in de kantine van CJVV een echte voetbalplaatjes ruilbeurs gehouden.

Reeds vroeg in de ochtend liep de kantine lekker vol met jeugd en volwassenen. Velen brachten hele stapels dubbele plaatjes mee. Meestal was er van tevoren een lijst met ontbrekende nummers gemaakt. Veelal op papier, maar in dit digitale tijdperk hadden sommigen hun Ipad meegenomen, zodat ze snel hun ontbrekende plaatjesnummers konden uitlezen. Elke deelnemer aan de ruilbeurs mocht 10 plaatjes uitkiezen. In de bestuurskamer had Evert Nawijn alle plaatjes uitgestald. De meeste verzamelaars wachtten hiermee tot het eind, om de ontbrekende nummers die niet op de ruilbeurs bemachtigd konden worden, alsnog in bezit te krijgen. Het aantal volle albums was na deze ruilochtend aanzienlijk. Daarom verlieten alle deelnemers met een tevreden glimlach de kantine.

 

Met deze ruilbeurs werd de voetbalplaatjes actie afgesloten. Terugkijkend kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagd evenement is geweest. CJVV was echt in de ban van de PLUS voetbalplaatjes. Dranghekken voor de winkeldeur, ruilen na de wedstrijd in de kleedkamer, veel pret als je foto in de supermarkt hangt, posters waren niet aan te slepen, kortom binnen onze club was het echt een hype. Velen hebben hun waardering voor het hele gebeuren kenbaar gemaakt. Voor de club was het dan ook een zeer geslaagde actie. Het belangrijkste doel, het bevorderen van de clubgevoel, de binding met CJVV, is zoals we overal hebben geconstateerd, ruimschoots gerealiseerd. Dat CJVV door de advertenties in het album, posterverkoop en albumverkoop er ook nog eens € 3.200,- voor de nieuwbouw aan overhield, is natuurlijk ook niet echt verkeerd.

 

Het bestuur wil haar grote dank uitspreken aan Jurgen Veltrop van PLUS supermarkt te Amersfoort, die dit alles mogelijk maakte. Er is de laatste maanden een perfecte samenwerking tussen PLUS en CJVV tot stand gekomen. Wij hebben begrepen dat voor PLUS de actie ook aan de verwachtingen heeft voldaan. Dank dus aan PLUS. We zien nu al uit naar een volgende samenwerking tussen de supermarkt en CJVV.

 

Bron van de foto’s; Sporting FotoDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!