Sponsors

Ongewenst bezoek bij CJVV

8 december 2012 20:15


En weer ging het mis. Tijdens de training van CJVV A1 en B1 zijn dieven ondanks afgesloten deuren de kleedkamers van A1 en B1 binnengedrongen en hebben flink wat spullen zoals telefoons, geld en passen buitgemaakt. Heel erg vervelend voor alle betrokken spelers van de A1 en B1. Terecht heerst er boosheid over het feit dat er mensen zijn die niet van andermans eigendommen kunnen afblijven. Wat het nog vervelender maakt is dat dit niet de eerste keer is dat spelers in de kleedruimte bestolen worden. Inmiddels heeft de politie de zaak in onderzoek genomen.

Het bestuur van CJVV betreurt deze vervelende zaken zeer. Reeds langer beraden we ons op de meest adequate manier van beveiligen. Elke optie blijkt ook weer een keerzijde te hebben. Tijdens de komende bestuursvergadering zal dit punt weer besproken worden. Onlangs is er door een extern bureau veiligheidscan in onze accommodatie uitgevoerd. We zijn in afwachting van de aanbevelingen die daaruit gaan komen. Het bestuur hecht aan een spoedige oplossing voor dit uiterst vervelende en voor spelers schadelijke probleem.

 

Dat alles neemt niet weg dat we ons ook preventief kunnen wapenen tegen deze onverlaten. Geen dure spullen meenemen naar wedstrijd of training of deze verzamelen en ter bewaking achter de bar of op een andere veilige plek in bewaring geven. Deuren goed op slot draaien, dus niet alleen in het slot laten vallen. Sleutels niet laten slingeren maar afgeven. Mensen die je niet vertrouwt aanspreken. En bij onraad direct de politie bellen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!