Sponsors

Lucas uit de D1 ontvangt het eerste PLUS fotoalbum van CJVV voorzitter Hidde ten Hoor

19 oktober 2012 9:30


Donderdag 18 oktober, de memorabele dag die de boeken ingaat. Want dit is de dag waarop het CJVV voetbalplaatjes album uitkomt. Hoe gaaf is dat, jezelf sparen voor in dat exclusieve CJJV fotoalbum.

Van Jong tot Ouder heeft meegedaan aan deze actie en heeft zichzelf van zijn/haar beste kant laten zien. 3 zaterdagen zijn er foto's genomen en nu dan het moment dat je aan de kassa staat en bij iedere € 10,- aan boodschappen bij de PLUS Supermarkt een pakje voetbalplaatjes krijgt.

Wil jij zien hoe Lucas Seignette het eerste album in ontvangst krijgt van de voorzitter van CJVV Hidde ten Hoor, klik dan snel hier! Jurgen Veltrop de Bedrijfsleider van PLUS Supermarkt, is zeer verheugd met deze actie en weet dat veel voetballertjes van CJVV ook hun boodschappen bij PLUS doen. Zo kunnen ze extra snel sparen...

De actie bij PLUS Supermarkt loopt van maandag 22 oktober en het loopt tot 15 december 2012!

De albums zullen uitgedeeld worden door julie leiders en ben je zo tevreden over jouw foto en wil jij als je eigen held op je slaapkamer hangen, dan kan jij je foto op posterformaat bestellen. De voorwaarden hiervoor vind je in de kantine op de reeds hangende posters. Hieronder wat voorbeelden.
                                                          

Allemaal heel veel plezier met sparen van alle helden van CJVV, want dat zijn jullie stuk voor stuk! Spaar ze allemaal...
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!