Sponsors

Ook in 2013 weer het Milan Junior Camp bij CJVV

19 december 2012 9:00


Het Milan Junior Camp zoals dat afgelopen augustus op onze velden werd gehouden was een doorslaand succes. De klanken van het Milan lied waarmee de dag werd begonnen en geëindigd zullen bij menig deelnemer veel goede herinneringen oproepen. Van de deelnemers ontvingen wij zeer veel enthousiaste reacties Voor de kinderen was het een geweldige week.

Maar ook de mensen van AC Milan, met wie onlangs een evaluatie gesprek plaats vond, waren uitgesproken enthousiast. De organisatie bij CJVV was professioneel geregeld en paste daarom goed met de werkwijze van AC Milan.

 

In de bestuursvergadering van afgelopen donderdag 11 oktober werd na overleg met AC Milan dan ook besloten ook volgend jaar weer het Milan Junior Camp bij en met CJVV te organiseren. In de week van 12 t/m 16 augustus 2013 zal het AC Milan voetbalevenement weer plaatsvinden op ons sportpark. Vorig jaar deden 160 kinderen mee. Indien tegen die tijd onze 2 nieuwe kunst grasvelden bruikbaar zijn, zullen er zelfs nog meer kinderen in kunnen schrijven. Dus reserveer alvast deze periode in je agenda.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!