Sponsors

Afgelastingen zonder website communicatie

15 oktober 2012 10:00


Op zaterdag 6 oktober j.l. is als gevolg van overvloedige regenval een deel van ons wedstrijdprogramma afgelast. Nu is het bij kans op afgelastingen normaal al een hectische sfeer in het wedstrijdsecretariaat, maar deze keer was het wel heel erg. Doordat er niet via onze website gecommuniceerd kon worden, werden Arnoud en z’n mannen overspoeld met telefoonverkeer van leiders, tegenstanders, scheidsrechters enz.

Onze CJVV website is ons belangrijkste communicatiemiddel. We adviseren iedereen altijd eerst de site te raadplegen. Echter, wat te doen als het wedstrijdsecretariaat geen berichten kan plaatsen! Dat is nu precies wat er op 6 oktober gebeurde. De server waar onze site op draait wordt door zeer vele voetbalclubs gebruikt. Bij al die clubs probeerde men uit alle macht op de site mutaties aan te brengen. Dit had tot gevolg dat o.a. de CJVV-site geblokkeerd raakte waardoor er tijdelijk geen nieuwe updates op de site konden worden geplaatst.

 

Eén en ander resulteerde in een enorme stroom binnenkomende telefoontjes. Iedereen gaat naar CJVV gaat bellen, dus daar raakten de lijnen overbelast. Hierdoor konden wij hier en daar leiders en scheidsrechters niet meer tijdig bereiken.

 

Inmiddels heeft er overleg plaatsgevonden met onze internet host. Hieruit bleek dat men inmiddels al bezig is met een opschaling van de server capaciteit. Men kon ons verzekeren dat de hectiek van 6 oktober j.l. éénmalig zal zijn. Allen die teleurgesteld waren over de gebrekkige communicatie, excuses namens de host van onze site. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het de volgende keer beter zal verlopen. Dus blijf vooral de CJVV site raadplegen over afgelastingen, maar ook voor alle andere CJVV berichten!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!