TEAMUITJE CJVV DAMES 1 - CJVV

Sponsors

TEAMUITJE CJVV DAMES 1

14 mei 2023 12:15


Dames 1 heeft zaterdag een ontzettend leuk en gezellig teamuitje gehad.

Als eerste op het programma: karten. Er werden hoge snelheden gehaald en veel ogen gingen zichtbaar glimmen bij zoveel adrenaline. Senna werd twee keer glansrijk eerste, Sameth twee keer tweede en Jana en Heleen deelden de derde plaats. Anouk en Lola verwarden de karts voor botsauto’s en omdat Lo hierbij ook JP wist te raken, lijkt haar kans op een basisplaats aanstaande zaterdag helaas verkeken.

In afwachting tot de tweede activiteit werd een lunch-stop gehouden bij de Mac, waar het buiten in de zon heerlijk bijgekomen kon worden van het karten (of van het feestje van gisteravond).

‘s Middags stond padel op het programma. Zoals elke zaterdag gaven de meiden anderhalf uur lang alles en in tegenstelling tot elke zaterdag was het ook echt anderhalf uur lang gezellig. Quinty en Conny wonnen het toernooi met overtuiging en daarmee de titel ‘queens of the court’.

Terug in Amersfoort ‘s avonds werd er heerlijk gegeten en gedronken bij Tres, waar ook nog even werd stilgestaan bij de jarigen van afgelopen week: Nathalie en Anouk. Een klein afsluitend drankje werd gedaan op de Hof, waar uiteraard het clublied even flink ten gehore werd gebracht. Als kers op de taart plaatsten de dames zich vandaag namelijk zonder zelf te spelen voor de play-offs voor promotie, dankzij het gelijkspel van Dovo bij Achterveld.

Tot slot nog een verdiende shoutout naar Sara en Brenda voor het organiseren van deze topdag!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!