CJVV 6 WINT EERSTE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN! - CJVV

Sponsors

CJVV 6 WINT EERSTE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN!

8 mei 2023 9:00


Op een warme en mooie zaterdagmiddag stond er om 13:15 uur een spannende wedstrijd op het programma tussen CJVV 6 en VVZA 2. Beide teams waren gebrand op de overwinning en het beloofde dan ook een interessante wedstrijd te worden.

9DC94AC8-BF1D-4E72-97DE-EDF31C027E48.png
De scheidsrechter blies voor het begin van de wedstrijd, maar dit zou zeker niet de laatste keer zijn dat hij zijn fluit zou gebruiken. Helaas had hij af en toe twijfelachtige momenten en nam hij soms de fluit te pas en te onpas naar zijn mond, wat voor frustratie zorgde bij de spelers en supporters. Maar ondanks deze momenten bleef de wedstrijd sportief verlopen en werd er hard gestreden voor de overwinning.
Met een 0-0 ruststand was het nog allemaal mogelijk voor beide teams. Na de rust wist Richard de score te openen en CJVV 6 op voorsprong te zetten met een mooie goal. Helaas wist VVZA 2 niet veel later de gelijkmaker te scoren en was het weer gelijk.
Lang bleef het gelijk tot 10 minuten voor het einde van de wedstrijd, toen Richard Sneep weg wist te sturen. Sneep maakte hier dankbaar gebruik van en scoorde de 2-1. Het publiek ging uit zijn dak. Met nog een paar minuten op de klok was het zaak om de voorsprong vast te houden en dat lukte.
Na afloop van de wedstrijd werd er feest gevierd de eerste 3 punten van het seizoen zijn veilig gesteld, ondanks dat CJVV 6 op de laatste plaats staat in de competitie met 4 punten uit 21 wedstrijden. Maar, als je de stand op z'n kop houdt, dan staan ze wel bovenaan!
Al met al was het een mooie en spannende wedstrijd, waarbij CJVV 6 aan het langste eind trok. Het publiek en de spelers gingen tevreden naar huis en kunnen terugkijken op een geslaagde middag. Maar de focus ligt alweer op volgende week zaterdag 13 mei om 10:15, wanneer we een uitwedstrijd hebben tegen Cobu boys 5. We zullen er alles aan doen om weer volop voor de 3 punten te gaan!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!