Sponsors

30e editie G Toernooi precies over 1 maand op 27 augustus 2022

27 juli 2022 20:30


Op zaterdag 27 augustus is er eindelijk weer een G- Toernooi op CJVV! Wij hebben er veel zin in, komt u ook aanmoedigen? Lees hieronder alle ins- en outs over het toernooi.

Het G toernooi heeft om 10:00 de aftrap (deelnemers graag om 09:30 aanwezig) en +/- 15:15 de prijsuitreiking. Er hebben zich inmiddels verschillende teams ingeschreven, namelijk:
 
  1. CJVV
  2. Gait Rigter / Zeven Heuvels
  3. KDO G2
  4. Reinaerde
  5. SDO
  6. SO Soest
  7. Vitree Kampen
  8. VRC
  9. VVJ G1
  10. Woudenberg 
* De wedstrijden duren 15-18 minuten zonder pauze of wissel. Elk team speelt tegen elk ander deelnemend team. De teams moeten dus aan de bak!
* Er wordt gespeeld op half veld.
* De wedstrijden worden (inprincipe) 8 tegen 8 gespeeld, tenzij beide teams een ander speleraantal wenst (bijv. 9x9 of 10x10)
* CJVV heeft enkel kunstgrasvelden (Hou daar indien nodig rekening mee)
* Neem indien gewenst reserveshirts mee. De teams kunnen eventueel ook gebruik maken van hesjes wanneer de tegenstander dezelfde kleur shirt aan heeft. De ING Bank heeft namelijk voldoende hesjes beschikbaar gesteld. CJVV en Woudenberg hebben onder andere dezelfde clubkleuren. En dat zullen er vast meer zijn..
* Tip: Neem een eigen bidon mee.
* De EHBO Amersfoort staat weer paraat in geval van nodig. Gelukkig hebben zij al jaren een rustige dag. Daarom komen ze ook graag.
* Voor de deelnemer is er lunch aanwezig, na de lunch komt er een ijscokar!
* De kantine is tijdens het toernooi geopend. 
 
Bij aankomst meld moeten de teams aangemeld worden. Dan horen de teams waar de kleedlokalen zijn, waar de limonade of thee tussen de wedstrijden door te vinden is, wat de veldindeling is en natuurlijk wat het programma is.

De teams strijden niet enkel om de 1e plaats, er is namelijk ook dit jaar weer een Fair Play Cup te winnen; plezier staat namelijk hoog bij ons in het vaandel! Overigens zal er een hoge pief aanwezig zijn om de prijzen uit te reiken...

Als laatste zijn de sponsoren belangrijk, gelukkig heeft CJVV er ook dit jaar weer genoeg gevonden om een leuk toernooi te kunnen organiseren! Centric, Dirk Kuyt Foundation, Rondvaarten Amersfoort (beter bekend als de Waterlijn), en onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. Hartelijk dank sponsoren voor jullie bijdrage!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!