Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG | TOV - CJVV

11 mei 2022 17:30CJVV komt niet verder dan een punt in Baarn tegen TOV. In een wedstrijd die niet herinnerd zal worden als voetballend hoogstaand houden beide ploegen elkaar in evenwicht: het wordt 1-1.Tegenstander op de dinsdagavond is TOV uit Baarn. In de heenwedstrijd was het even wachten op de eerste goal, maar nadat de ban gebroken was liep CJVV uit naar een 4-0 overwinning. TOV heeft daarna wel betere resultaten geboekt en was voorafgaand aan deze midweekse speelronde zes wedstrijden ongeslagen. Van onderschatting was daarom vooraf zeker geen sprake.

De geelzwarten beginnen goed aan de wedstrijd. In de openingsfase komt het tot een aantal goede kansen, maar onder andere Nino en Lucas konden hun kansen niet afronden. Eerstgenoemde was sowieso bij vlagen ongrijpbaar voor de verdediging van TOV. Zo ook na 20 minuten. Nino versnelt en passeert een aantal verdedigers en met zijn snelheid is hij in het zestienmetergebied eerder bij de bal dan zijn tegenstander, die Nino dus onderuit haalt. Terechte strafschop en Kees laat deze natuurlijk niet onbenut: CJVV komt op een terechte 0-1 voorsprong. Na deze goal komt de tegenstander ook beter in de wedstrijd. Zo maakt het een doelpunt na een rebound uit een corner, maar afgefloten voor buitenspel. Aan de andere kant een goede aanval van CJVV waarna Gijs op doel kan schieten, maar een prachtige redding van de doelman zorgt ervoor dat de stand op 0-1 blijft staan.

Dan is er nog weinig aan de hand, maar TOV komt wat beter uit de kleedkamer dan de Amersfoorters. Hoewel dit nog niet leidt tot grote kansen voor de thuisploeg, heeft CJVV wel moeite met het directe spel van de tegenstander. In de zestigste minuut komt er een voorzet vanaf de linkerkant van TOV die opzich niet gevaarlijk is, maar precies alles zit tegen en een poging om de bal weg te werken valt vanaf 20 meter precies onder de lat en zo staat het weer 1-1. Het spel wordt van CJVV’s perspectief niet veel beter nadat twee blessures zorgen voor de nodige wijzingen in het veld. Beide ploegen trekken nog even alles uit de kast waarbij een recordaantal voorzetten van beide kanten gegeven wordt, maar geen van beide ploegen nog kan scoren. Zo raakt TOV nog de lat na een afgeslagen corner en goede individuele acties van Evan en Nino eindigen met de bal in de handen van de keeper. Het wordt 1-1 dus. Een, over de hele wedstrijd gezien, terechte uitslag waarin CJVV het verschil in de eerste helft had kunnen maken en de tweede helft niet genoeg heeft laten zien.

 

Het gat met achtervolger Jonathan is verkleind tot twee punten, aangezien de nummer twee op de ranglijst met 1-5 won op bezoek bij FZO. Het worden razendspannende weken, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Altius zaterdag 14 mei. De weersverwachtingen zijn ideaal, dus graag zijn wij iedereen dan om 14:30 op sportpark Vermeerkwartier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!