Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG | FZO - CJVV

9 mei 2022 14:00


CJVV beleeft een makkelijke middag in Zeist. Tegen laagvlieger FZO wordt het uiteindelijk een grote overwinning: 0-7.

CJVV begon voortvarend aan de wedstrijd. FZO gaat met iets te veel man enthousiast naar voren maar vergeet even dat bij balverlies ook verdedigd moet worden. Evan bereikt Nino met een lange bal en die wordt keurig afgerond. Zo staat het na een paar minuten al 0-1. De geelzwarten krijgen genoeg ruimte aan de bal om lekker te voetballen en blijft op zoek naar de goal. Die vindt het na een klein kwartiertje spelen, als Gijs Wispelwey attent de rebound voor zich neemt na een vrije trap. Tot dat moment heeft onze keeper Ruben de bal nog niet aangeraakt. Zijn eerste actie volgt daarop en dat is een balletje in de handen. Pim maakt twee spitsendoelpunten die volgden uit mooie aanvallen en Kees pikt ook zijn goaltje mee na goed drukken van de ploeg. Pim complementeert dan ook nog zijn hattrick en zo staat het bij rust al 0-6.

Het vlaggenschip wisselt bij rust vier keer en zo staat er een heel andere ploeg op het goede kunstgrasveld. Het is een van de invallers die al snel in die tweede helft tot scoren komt. Een voorzet van Kevin, die niet zijn eerste assist van de dag aflevert, lijkt eigenlijk Gerco te bereiken maar Scotty loopt daar ook nog rond en tikt die bal binnen. CJVV blijft bezig met het creëren van kansen, maar weet het doel van FZO niet meer te vinden. Ruben mag zelfs nog uitblinken als een bal niet goed wordt weggewerkt en een speler van dichtbij mag schieten, maar onze keeper goed bij de bal weet te komen. Joris mag ook nog zijn debuut maken achterin en wordt uitgedaagd om van afstand te schieten, dat ook daadwerkelijk doet, en uit de rebound scoort Gerco. Echter heeft de grens zijn vlag al opgestoken voor het eerste schot van Joris, dus deze wordt nog dubieus afgevlagd.

Het blijft 0-7 en dus doet CJVV opnieuw wat het moet doen. Bij de buren van FZO, concurrent Jonathan kon ook gejuicht worden want daar werd het 10-1 voor de nummer twee. Zo blijft het verschil bovenin vier punten. Aankomende dinsdag speelt CJVV een midweeks duel tegen het in goede vorm verkeerde TOV uit Baarn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!