Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG | CJVV VR1 - ‘s GRAVENLAND VR1

8 mei 2022 11:15


CJVV VR1 wint tegen ‘s-Graveland VR1

Vandaag was Jelle afwezig ivm welverdiende vakantie, maar gelukkig was JP daar om de coach-vacature op te vullen. Vandaag misten ook sterkhouders Elise en Kris in de wedstrijdselectie ivm vakantie. Geblesseerden Heleen en Quinty zaten op de bank. JP kwam met wat kleine wijzigingen in de tactiek en opstelling, waardoor bijvoorbeeld Conny en Anke voor de zoveelste keer dit seizoen van linie wisselden en Laura startte vanaf het middenveld.

Het grootste deel van de eerste helft werd door CJVV sterk gevoetbald. Er werd goed omgegaan met de gemaakte afspraken over opbouw en balherovering. In de drinkpauze werd nog wel even de aandacht gelegd op rust aan de bal, ook deze tip werd daarna door de meesten goed opgepakt. Het was een spannende en zware eerste helft, beetje wennen aan het warme weer maar vooral een goed voetballende tegenstander. CJVV deed echter voetballend absoluut niet onder voor de nummer 4 van de ranglijst en gek genoeg worden we daar vaak zelf wat door verrast waardoor de zenuwen toenamen. Het spelbeeld ging wat op en neer: hier een aanval van CJVV (Brenda met een rush of Ruth fantastisch opkomend vanaf de rechtsachter), daar een aanval van ‘s Graveland (kansen werden allemaal vakkundig om zeep geholpen door Scarlet, Nathalie en Lieke en als het echt nodig werd, was Senna natuurlijk ook niet te beroerd om te redden in de één op één).

 

Halverwege de eerste helft kon strijder Sara helaas niet verder, voor haar in de plaats kwam Jasmin op rechtsbuiten. Hiermee zakte Lola een linie naar ‘t middenveld en Laura naar de verdediging -beiden speelden zowel een fantastische wedstrijd als een sterke derde helft. Jasmin stond net in het veld en speelde haar man uit, werd daarop schandalig hard opgevangen door de volgende verdediger van ‘s Graveland, maar de scheidsrechter had geen kaarten bij zich (gelukkig voor de tegenstander, maar ook voor ons eigen Senna, zo bleek later). Het laatste kwartier van de eerste helft werd CJVV wat moe. ‘s Graveland kreeg in de laatste minuut van de eerste helft een terechte penalty, veroorzaakt door Senna, maar ook heroïsch gestopt door Senna. Ze liet ‘m voor de spanning en sensatie nog even los, waardoor iedereen bang was voor de rebound, maar daarna had ze ‘m alsnog. Prima!

 

In de rust kwam Ilse in de ploeg voor Scarlet. Tweede helft brak aan en ‘s Graveland drong -zoals verwacht- iets meer aan. Dit bracht CJVV echter niet in grote problemen en het doelpunt viel zelfs aan de andere -de goede- kant. Anke nam een corner zo strak langs ‘t goal dat hij bijna zat. Bij de tweede paal stond Jasmin, die schoot op de keeper. Bal belandde bij Nathalie, die passte Jasmin weer in en die schoot twee keer (eerst weer op een verdediger en de tweede kneiterhard in de goal vanuit een onmogelijke hoek en langs drie tegenstanders) waarmee ze tekende voor de 1-0! Keihard verdiend na dit harde werken. Jasmin bleef erin geloven en met resultaat! Nu was ‘t zaak om de voorsprong vasthouden en dat ging niet zonder slag of stoot maar wel met groot succes. Vooral na de drinkpauze in de tweede helft werd het voor CJVV voornamelijk tegenhouden. Ye Linde en debutant Nassima vanuit de MO19 kwamen invallen voor Brenda en Lieke, waardoor Conny terugschoof naar het middenveld. Beide meiden van de O19 deden het met verve, maar helaas was het goal dat ze samen maakten buitenspel, maar evengoed een prachtige aanval! ‘s Graveland maakte ook een goal, maar ook deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Vijf minuten voor tijd kwam Marsha nog even buffelen op het middenveld voor Conny in de plaats. In de laatste minuut maakte ‘s Graveland bijna nog de 1-1, maar deze bal werd van de lijn gehaald door Ilse. De scheidsrechter floot na 92 minuten en daar was de overwinning! Deze voelt heerlijk en vol goede moed gaan we door naar aanstaande dinsdag, dan spelen we om 20u thuis tegen Zuidvogels.

 

Opstelling:

Senna

Ruth, Scarlet (Ilse), Nathalie, Sara (Laura)

Anke, Lieke (Conny, Marsha), Laura (Lola)

Brenda (Ye Linde), Conny (Nassima), Lola (Jasmin)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!