Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG | CJVV - sv BAARN

19 april 2022 12:15


CJVV beleeft een prettige middag tegen Baarn. Waar het de heenwedstrijd met moeite een minimale zege boekte, werd het in de thuiswedstrijd een doelpuntenfestijn: 7-1 werd het uiteindelijk.

CJVV kende een bliksemstart en kon na twee minuten al op voorsprong komen, maar een inzet van Pim gaat voorlangs. Niet veel later is het dan wel 1-0. Evan lijkt een bal voor te willen geven, maar deze waait zo over de keeper en belandt in het doel. Lang kan CJVV niet genieten van de voorsprong. Na een kleine scrimmage in de zestien belandt de bal voor de voeten van de middenvelder van Baarn, die vanaf twintig meter onberispelijk raak schiet. Zo begint de wedstrijd ‘weer op 0’. De thuisploeg heeft het overwicht en na een dik kwartier spelen komt het alweer terecht op voorsprong als Nino eerder dan de keeper bij de bal is en vanuit een moeilijke hoek knap scoort. Hierna volgen enkele speldenprikjes, maar geen van beide ploegen komen echt dichtbij een doelpunt. Michel redt nog knap op een afstandsschot, dus CJVV en Baarn gaan zo met een 2-1 stand de rust in.
CJVV komt daarna gretig de kleedkamer uit. Al na twee minuten in de tweede helft dribbelt Gerco het veld over en geeft af op Pim die zich langs een verdediger worstelt en beheerst afrondt. Weer een paar minuten later maakt Evan de 4-1 met een kopbal na een goede aanval. Zo stelt CJVV al vroeg na rust orde op zaken en lijkt de buit al binnen. Wel blijven de geelzwarten werken aan het doelsaldo. De 5-1 komt op naam van Gijs Wispelwey, daarna is de 6-1 een prooi voor Scotty en complementeert Evan zijn hattrick door het zevende doelpunt op zijn naam te schrijven. Het verschil wordt dus gemaakt in een goede tweede helft en zodoende blijven de drie punten op het eigen Sportpark Vermeerkwartier. 
Volgende week speelt CJVV een uitwedstrijd tegen FC Hilversum.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!