Sponsors

Achter de schermen bij CJVV 1

23 december 2021 8:00


"Herhaling is de kracht van het leren. Dat is wel duidelijk geworden voor ons. Elke dinsdag en donderdag schallen de stemmen van trainers Sijtze, Dennis en Erwin over het veld. Kaatsen, draaien, vasthouden, openen, afronden. Vanaf de eerste competitiewedstrijd plukken we de vruchten van ons arbeidsethos. 25 september werd ’t Gooi met maar liefst 2-10 afgedroogd."

"De basis voor dit eerste succes werd gelegd tijdens een teambuildingsweekend op Texel. Op stap met de ‘stichting’ zullen we het maar noemen. Van het niveau van de humor moet u zich niet te veel voorstellen.

Helaas hangt het zwaard van Damocles boven ons hoofd. Covid-19 dreigt toch weer roet in ons eten te gooien. Voor het derde seizoen op rij dreigt de competitie -met CJVV op de eerste plaats- stil gelegd te worden. Tuurlijk kan ik wel ergere dingen bedenken, maar het zou wel een flinke domper zijn. Even afkloppen, maar het geloof om het voetbalseizoen af te sluiten als kampioen is aanwezig. Met hopelijk ook de aanwezigheid van onze trouwe fans."

✍️ Ruben Coenen

Meer lezen? Lees het verhaal van Ruben in ons clubblad ‘Op de stip’. 

Nieuw_project-3-8.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!