Sponsors

CJVV G2 NAJAARSKAMPIOEN!

4 december 2021 18:00


G-team CJVV kampioen!

Het G-team is er zaterdag in geslaagd om de titel binnen te halen. Na een bloedstollende ontknoping van de competitie bleek CJVV toch wel een maatje te sterk voor de concurrentie. Met een doelsaldo van +41 was een overwinning genoeg om de titel veilig te stellen. Tegenstander was NVC, zeker geen makkie wetende dat er uit bij NVC slechts met 4-5 gewonnen was.

De spanning droop er dan ook vanaf. Aan de openingsfase was goed te zien dat er een aantal spelers erg slecht geslapen hadden. Niet gek dus dat er al snel sprake was van een 0-1 achterstand. De twijfel was voelbaar en hoorbaar. Het zal toch niet? Kon dit nog rechtgezet worden? 

Gelukkig volgde al snel de gelijkmaker, een weergaloze goal. Dit bleek het zetje dat de mannen en dame van CJVV nodig hadden. Vanaf dat moment werd er fantastisch combinatiespel op de mat gelegd. Aanvallen waar ze bij het eerste van CJVV jaloers op zijn. Zo liep CJVV eenvoudig uit naar 5-2. Die titel mocht niet meer misgaan. 

NVC kwam vervolgens terug naar 5-3. Zou het toch nog spannend worden­? Zo ver liet de verdediging het niet komen, deze stond als een huis. En toen NVC er toch nog een paar keer doorheen kwam voorkwam de keeper met uitstekende reddingen verdere tegendoelpunten. Het bleef bij 5-3 en het feest kon losbarsten.  

Met 8 overwinningen, één gelijkspel, één nederlaag en een doelsaldo van +44 mag CJVV zich de terechte kampioen noemen. Kijkende naar de moeilijkheidsgraad van de competitie met het altijd sterke Only Friends (het Ajax van het G-voetbal), Olympia, SDO, NVC en Soest mag je zeker spreken van een uitmuntende prestatie.  

IMG_7616.jpg

IMG_7662.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!