Sponsors

Team Uitgelicht | CJVV MO14

22 november 2021 8:00


Het meidenteam MO14-1 is niet zomaar een meidenteam. Ze spelen namelijk sinds
dit jaar in de jongenscompetitie. Na het vele winnen waren de meiden op zoek naar
een nieuwe uitdaging en besloten zich aan te sluiten bij een jongenscompetitie.

"Het talentvolle selectieteam staat altijd klaar voor een nieuwe uitdaging en de meiden

streven naar verbetering. Dit was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de enthousiaste trainers Patrick en Mike. De trainers begeleiden het team al meerdere jaren en zorgen altijd voor een goede, maar ook serieuze sfeer om het team naar een succesvolle winst te brengen.

De ervaren meiden worden ook ondersteund door niet een, maar twee aanvoerders: Kate en Noelle. Samen creëren ze een sterk duo in de centrale verdediging en zo coachen ze het team op veld, maar ook buiten het veld.

Naast de twee centrale verdedigers staan Vlinder en Juno, die altijd een manier weten te vinden om de bal naar voren te brengen. Achter de verdedigers staat Joenna in het doel, die meestal alle ballen uit het net weet te behouden. Op het middenveld staan Noa, Safiya, Sophie en Lou-Anne. Samen vormen ze een sterke linie tussen de aanvallers en verdedigers. Met hun harde schot schieten ze van een afstand recht het net in. In de voorhoede vind je Nisrine, Isa, Ghislaine, Anna en Elles. Zij maken de driehoekjes af en vuren de ballen richting het doel.

De meiden werken in de trainingen aan hun conditie, kracht en techniek door meerdere oefeningen uit te oefenen, waardoor ze zichzelf telkens weer kunnen verbeteren."

Op naar de winst! 

- Noelle en Kate

aanvoerder-4.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!