Sponsors

Huidige corona maatregelen vraagt nog steeds om vrijwilligers!

25 november 2021 11:15


Het coronakernteam heeft in samenspraak met het bestuur besloten om de komende weken strikt de corona maatregelen te volgen. Dit betekent het volgende:

  • De kantine is per direct gesloten. Ook op de zaterdagen. Het wedstrijdsecretariaat is op de zaterdagen wel open en je kan met geldig CTB naar binnen om je team aan te melden.
  • Er is geen publiek welkom op het CJVV terrein, zet uw kind af voor een training of wedstrijd en verlaat het terrein. Let ook bij het ophalen dat u niet onnodig op het terrein blijft hangen. Indien er een vermoeden is dat u onnodig op het CJVV terrein aanwezig bent; zult u worden aangesproken door stewards.
  • Jeugdteams tot en met jo19/mo19 mogen geen gebruik maken van de kleedkamers. Kom omgekleed naar je training of wedstrijd. Ook douchen is na je wedstrijd niet mogelijk.
  • De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot het CJVV terrein. We gaan ervan uit dat het aantal stafleden en chauffeurs tot een minimum wordt beperkt.
  • Seniorenteams kunnen met CTB doordeweeks en op zaterdag wél gebruik maken van de kleedkamers, mits er door trainer/leider of ander staflid gecontroleerd wordt op CTB. De tegenstanders zullen door het wedstrijdsecretariaat of coronavrijwilligers gecontroleerd worden op geldig CTB en kunnen dan gebruik maken van een kleedkamer.
  • Ook de overige ruimtes van CJVV worden niet gebruikt voor voorbespreking/nabespreking/lunch/vergadering of iets anders.
  • Alle overige CJVV activiteiten die gepland stonden komende drie weken zijn hierbij afgelast. Dit geldt o.a. voor het klaverjassen (19 nov.) en de CJVV Reünie (27 nov).
We hebben, om bovenstaande maatregelen uit te kunnen voeren, een flink aantal vrijwilligers nodig. Wilt u doordeweeks (16:00-19:00) of op zaterdag (08:00-17:00) een uurtje helpen als steward of bij de CTB check? Meldt u dan meteen aan bij Arnoud van Slooten via corona@cjvv.nl 

Wij zijn ons er van bewust dat deze maatregelen niet leuk zijn en een ieder treft. Wij snappen dat de nieuwe maatregelen voer voor discussie zijn. Nog los van de verplichtingen die ons vanuit de overheid opgelegd worden, voelen wij als vereniging een zorgplicht naar alle leden, vrijwilligers en bezoekers op ons sportpark. Daarbij willen we niet een onnodig groot beroep op onze vrijwilligers doen en proberen we zo goed mogelijk invulling te geven aan de maatregelen hoe het in ons specifieke geval werkzaam kan blijven. We vragen iedereen dan ook om de nieuwe maatregelen te respecteren.
Ga alsjeblieft niet in discussie met de stewards of corona vrijwilligers en probeer niet onnodig op CJVV terrein te zijn of zonder CTB ruimten te betreden waarvoor zo’n CTB nodig is. Ook dit moeten we samen doen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!