Sponsors

CJVV wint de topper in de derde klasse!

8 november 2021 11:00


Dé topper van de competitie stond dan eindelijk op het programma. Het is de wedstrijd waarin CJVV tegen Jonathan uit Zeist speelt. Beide ploegen hadden voorafgaand aan de wedstrijd de maximaal haalbare score, dus vandaag zou daar voor minimaal één ploeg verandering in komen.

Van tevoren was CJVV gewaarschuwd voor de aanvallende krachten, gezien Jonathan in die eerste zes wedstrijden al 35 keer wist te scoren.

De thuisploeg begint prima aan de wedstrijd en probeert de weg naar het doel van de tegenstander te vinden. Slechts een enkele keer valt er aan een van de kanten een echt grote kans te bespeuren. In de 29e minuut is het dan raak als Sido een mooie hoge bal geeft die Niels net voor de keeper door kan koppen, waarna Pim de bal in een leeg doel mag schieten, 1-0.

Er volgt een fase waarin de geelzwarten het wat moeilijker hebben als de ploeg uit Zeist wat meer initiatief begint te tonen. In de laatste minuut van de eerste helft wordt dan nog een ingooi verlengt, staat een speler van Jonathan vrij bij de tweede paal en maakt zo de gelijkmaker. Een domper, zo’n doelpunt net voor rust maar er heerst optimisme in de ploeg. Er kan zeker een mooi resultaat behaald worden op het eigen sportpark.

De tweede helft van CJVV was beter dan de eerste helft. Het geeft weinig weg en creëert zelf kansen. In de 70e minuut komt de bal via Nino bij Pim terecht en hij knalt de 2-1 tegen de touwen! Een bevrijdende goal waar iedereen op zat te wachten. De supporters slepen de jongens door het restant van de wedstrijd heen. De thuisploeg heeft nog meerdere kansen op de 3-1, die er via het houtwerk of de keeper niet in wilt. Na een lange blessuretijd klinkt het laatste fluitsignaal en CJVV wint de topper! Zichtbare opluchting en geluk op het veld, dat werd doorgezet met een geslaagd Oktoberfest.

Foto: RTV Utrecht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!