Sponsors

Coronamaatregelen | vanaf 5 november 2021

4 november 2021 12:30


Coronamaatregelen | vanaf 5 november 2021

Afgelopen dinsdag kondigde het kabinet aan dat iedereen van 18 jaar en ouder die een sportaccommodatie betreedt vanaf a.s. zaterdag de CoronaCheck-app moet laten zien. Het demissionaire kabinet heeft de beslissing van afgelopen dinsdag na veel kritiek teruggedraaid. Het kabinet ziet af van verplichte Coronapas voor spelers en toeschouwers voor amateursporten.

Volwassenen (18+)
Iedereen boven de 18 jaar die gebruik wilt maken van kantine, terras, toilet en kleedkamer moet een CoronaToegansBewijs (CTB) laten zien. Dit geldt ook voor de sporters zelf.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Bij toegang op het park staat een tent waar je de QR-code kan laten scannen.
  • Bij groen licht krijg je een stempel. Met deze stempel kan je je vrij bewegen over het park en kan je dus ook gebruik maken van kantine, terras en toilet.
  • Bij rood licht krijg je geen stempel, je CTB is niet geldig. Je bent uiteraard welkom op ons park. Je kan kijken bij de wedstrijden en spelers kunnen meedoen aan trainingen en wedstrijden. Zonder stempel kan je geen gebruik maken van kleedkamers, kantine, terras en toilet. Kom dus omgekleed en wel naar de training of wedstrijd.
  1. Bij de kantine en kleedkameringangen word je stempel gecheckt. Indien je geen stempel hebt, kan je GEEN gebruik maken van de kantine, terras en toilet.

Kleedkamers
De kleedkamers zijn enkel toegankelijk voor spelers en staf. Ouders en anderen wordt gevraagd deze periode niet in de kleedkamers of gangen te komen. Voor een eventueel toiletbezoek kan je bij de kantine terecht.

De jeugdteams tot en met 12 jaar (jo8-jo12) kunnen in deze periode geen gebruik maken van de kleedkamers. Kom dus in voetbaltenue naar de training of wedstrijd.

Vrijwilligers
Omdat er bij de tent gecontroleerd moet worden op CTB’s middels een smartphone en er drie controleposten zijn (zie plattegrond), zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Als we deze maatregelen niet volgen is er grote kans dat we niet meer mogen voetballen. Bovendien willen we allemaal dat de besmettingen teruglopen en dat CJVV geen brandhaard wordt. Laten we dus met elkaar allemaal onze verantwoordelijkheid pakken en samen er voor zorgen dat deze nieuwe maatregelen nageleefd worden. Wat is hier voor nodig? We zoeken mensen die 1 a 2 uur per zaterdag in de tent of op de controleposten willen staan om CTB’s of stempels te checken. Meld u snel aan via corona@cjvv.nl dan wordt u ingeroosterd.

Trainingsavonden
De kleedkamers en kantine zijn dicht tot 19:30. Dit betekent dat de jeugdteams geen gebruik kunnen maken van de kleedkamers. Kom omgekleed naar de training en leg je spullen in de dug out.
Op de trainingsavonden worden de trainers van de seniorenteams verantwoordelijk gesteld voor het controleren van de CTB’s. Wanneer er geldige CTB’s zijn, kan het seniorenteam wél gebruik maken van de kleedkamer en kantine.


Bovendien willen we allemaal dat CJVV geen brandhaard wordt en dat de besmettingen overal dalen. We roepen daarom iedereen dringend op zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de basismaatregelen: houd afstand, was je handen, nies en hoest in je mouw, zorg voor voldoende frisse lucht. Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Luister naar de stewards, coördinatoren en verantwoordelijken.

Nieuw_project-2-2.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!