Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG | HEES - CJVV

31 oktober 2021 14:15


Voor CJVV stond op 30 oktober de eerste topper op het programma. De tegenstander is VV Hees, dat nog ongeslagen is en met 13 punten uit 5 wedstrijden goed aan het seizoen begonnen is. Dat is CJVV natuurlijk ook, en de intentie was dan ook om nog een zege aan de goede reeks toe te voegen.

 

 

 

In Soest zagen de thuissupporters en de meegereisde fans CJVV goed aan de wedstrijd beginnen. Al vroeg werden er wat kansen gecreëerd en de geelzwarten werden snel beloond. Na ongeveer een kwartiertje spelen kopt Pim raak uit een corner: 0-1!


Hees lijkt dan toch wakker te zijn geschud en komt wat meer in de wedstrijd. Er volgt een half uur waarin voor elke meter geknokt moet worden en CJVV houdt zich goed staande. Weinig écht grote kansen en de ruststand is dan ook 0-1.

Weer komt het vlaggenschip goed uit de kleedkamer als nog geen vijf minuten na rust de voorsprong verdubbeld wordt. Een steekballetje van Sido wordt door Lucas op waarde geschat en hoewel de keeper de bal nog aanraakt, kan een doelpunt niet worden voorkomen. Ook in de tweede helft is ‘strijd’ weer van toepassing. CJVV blijft fier overeind en weet af en toe nog gevaarlijk uit te breken. De wedstrijd wordt dan nog even stilgelegd, als de scheidsrechter racistisch bejegend wordt. Schandalig dat dit gebeurt en een smet op een in het veld geen gemene wedstrijd. Desondanks keert de scheids wel terug en worden de laatste twintig minuten nog afgewerkt. In die laatste fase wordt Hees nog zeer gevaarlijk, waar een bal op de paal belandt, maar Michel de ploeg ook zeker meermaals uit de brand helpt. De Soesters weten niet te scoren en zo wint CJVV opnieuw, deze keer met 0-2 van Hees.

Volgende week speelt het vlaggenschip opnieuw een topper, met medekoploper Jonathan als tegenstander. Aansluitend volgt er een Oktoberfest, dus kom zeker kijken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!