Sponsors

Scheidsrechter Arnoud van Slooten bedankt de meiden en dames

3 oktober 2021 18:00


In het kader van de Week van de scheidsrechter zijn de scheidsrechters van CJVV op de social media pagina van CJVV en van de CJVV dames en meiden in het zonnetje gezet (zie: https://www.instagram.com/p/CUfK-0EM5A-/). Ook een aantal teams hebben Arnoud afgelopen zaterdag op het veld bedankt voor zijn inzet. Arnoud heeft als dankwoord een berichtje geschreven voor de meiden en dames van CJVV:

"Even zomaar een verhaaltje en een bedankje van mij (Arnoud van Slooten red.). Het zal ondertussen niemand zijn ontgaan; het is de Week van de scheidsrechter, vaak vind ik dit soort dingen zo dubbel. Super dat die waardering er is, want ik ben eerlijk het valt niet altijd mee. Maar de beste scheidsrechters zijn in mijn ogen de scheidsrechters die zo onopvallend zijn wedstrijdje fluit. Onopvallend wil vaak zeggen: eerlijk. Zo’n scheidsrechter probeer ik te zijn, maar dat zullen jullie ongetwijfeld weten.

Ik zit wat minder op de sociale media, niet dat het mij niet interesseert maar voor sommige dingen heb ik de tijd niet genomen hoe dat nu precies werkt en waar ik moet kijken. Gelukkig zag ik gisteren het berichtje van jullie gelukkig wel en ik ben eerlijk: ik zat op mijn werk en een collega vroeg wat er was. Ik las het leuke stukje en kreeg het eigenlijk wat moeilijk. Was een beetje ontroerd, haha ben een gevoelsmens he. Tuurlijk weet ik het wel dat er waardering voor is dat ik 2x45 minuten jullie een beetje in de weg loop. (Ik doe expres mijn benen iets meer open, dan kunnen jullie ook naar hartenlust panna’s oefenen. Hahaha). Nee zonder dollen, mijn waardering voor jullie is ook enorm groot. Ik heb me van dag 1 ingezet voor het dames / meisjes voetbal omdat ik van dag 1 ook zie dat jullie ook een missie hebben enorm veel plezier en passie hebben om te slagen.

Vandaag stonden er 2 wedstrijden in mijn agenda, eerste de MO17-1 tegen Huizen. Een gelijk opgaande wedstrijd waarin Huizen net iets gelukkiger was. Wat mij opviel was dat de MO17-1 er voor bleef gaan, ook al vielen er op ongelukkige momenten de tegendoelpunten. Na het eindsignaal kwamen er 2 meiden een lieve kaart brengen en erg gemeende fijne woorden na mij toe. Erg leuk meiden en ik ben er erg blij mee en vind jullie een fijn team en fluit jullie graag. In dit team zitten zeker talenten die ik over een paar jaar in VR1 hoop de fluiten

Daarna mocht ik meteen aan de bak voor de MO19-1, tegen Roda die helaas een maatje te groot was, ook hier waardeer ik de wedstrijdinstelling, jullie bleven er voor gaan. Met deze instelling gaan jullie ook wedstrijden winnen hoor, reken daar maar op. Ook hier was de waardering voor mij erg leuk, na de wedstrijd moest ik even naar de middenstip komen. Ik dacht al "o jee, 2 wedstrijden in de benen kan niet meer lopen daarna en ik moet nog even naar de middenstip." Maar het was wel leuk ik kreeg hier ook leuke woorden en een leuke attentie.

Toen ik in de kantine kwam heb ik ook nog gezellig gekletst met de meiden van VR2, jaja een keurige 1-8 overwinning. Dat vind ik dan ook superfijn he! Helaas hadden VR1 een iets minder resultaat maar meiden: kop op he. Bij jullie zit ook veel kwaliteit en jullie komen er heus wel! Er waren in het verleden heus wat mindere resultaten maar jullie zijn er altijd sterker uitgekomen. Er zit bij jullie een goed koppie op dus dat komt helemaal goed.

De moraal van het verhaal, ik ben super blij met de waardering van het vrouwen / meisjes voetbal op CJVV. We hebben hele fijne teams die veel plezier hebben er heus wel komen.

Tot zaterdag of bij de volgende wedstrijd

Groetjes
Arnoud"


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!